Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
25.08.19 kl. 09:04

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
ANNONSER
STØTTESPILLERE
MGM og Danjaq vil stanse spionfilm

Jack O’Connell skal være den som skal spille hovedrollen i det kommende spionfilmprosjektet, Section 6.


Den kommende filmen Section 6 er en rip off fra 007-filmserien, hevder MGM og Danjaq.

Det skriver bransjebladet Variety, som rapporterer om et søksmål vedr. brudd på copyright. Søksmålet ble levert inn til retten i Los Angeles onsdag 2. april.

«Denne søksmålet angår et filmprosjekt, i aktiv utvikling, som tar for seg en modig, smokingkledd britisk hemmelig agent, ansatt av «His Majesty’s Secret Service», med en «lisens til å drepe» og et 00 agent nummer på et oppdrag for å redde England fra et diabolsk plott fra en skurk», heter det videre i søksmålet ifølge Varietys referat.

MGM og Bond-produsentene via eierselskapet Danjaq mener at av beskrivelsen overfor at de fleste vil anta at det dreier seg om den neste James Bond-filmen.

De hevder videre at manusforfatter Aaron Bergs prosjekt kopierer i nesten alle detaljer alle aspekt av karakterer, plott, dialog, tematikk, lokasjoner og stemning og andre nøkkelelementer i James Bond fiksjonsunivers som beskrevet i copyrightbeskyttede filmer og bøker.

Section 6 skal regisseres av Joe Cornish (Attack the Block) og har Jack O’Connell (Unbroken) i hovedrollen.

Filmen tar for seg hvordan MI6 ble startet. Manuset var meget ettertraktet og flere studio ga bud på det, skriver Deadline.com.

Fokuset skal dreie seg om Sir Mansfield Cummings, som skal ha vært en av inspirasjonskildene for Bonds sjef, M, og finner sted rundt første verdenskrig og i perioden etter denne.

Variety skriver videre at Universal har nektet å la saksøkerne å se manuset.

Les hele saken her.

JB / 04.04.2014


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"James Bond: I must say, I've had a lovely evening. Xenia Onatopp: Well, once again the pleasure was all yours. "
GoldenEye (1995)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2019. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2019 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…