Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
04.06.21 kl. 20:50

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
 
  Originalromaner     Norske utgivelser     Forfattere     Øvrige bøker     Anmeldelser  
 Ian Fleming   Kingsley Amis   John Gardner   Raymond Benson   Charlie Higson 
The Facts Of Death (1998)

Handling:
Et dusin britiske soldater blir forgiftet på Kypros, og selv James Bond er i faresonen, men unnslipper såvidt. Så blir Bond invitert på selskap hos den gamle M, Sir Miles Messervy. Tilstede er også ambassadør Hutchinson, og hans date, den nye M, Barbara Mawdsley. Deres forhold blir festens store samtaleemne. Sporene etter The Number Killer på Kyrpos fører Bond til Texas, hvor det ser ut som en internasjonal skandale er i emning som kan skade både landet hans og MI6. The Suppliers heter en organisasjon med bisarre tilknytninger til en sædklinikk nær Austin. I USA treffer Bond også Felix Leiter. Bond erfarer etter USA-besøket at milliardæren Konstantin Romanos kan være den skyldige. Bond drar til Hellas. Der finner han de første sporene etter Decada, en organisasjon som bruker gift for å fremme sine bisarre politiske og filosofiske syn på tilværelsen. Med hjelp av den greske agenten Niki Mirakos forsøker Bond å stoppe Decada-bevegelsen før det er for sent … Hera Voulopoulos og Konstantine Romanos (Monad) leder Cecada-bevegelsen, som har som mål å skape en krig mellom Hellas og Tyrkia, og drepe mye av verdens befolkning med et virus.

Fakta:
Raymond Bensons andre Bond-roman. Boken er ikke utgitt på norsk. Lansert 7. mai 1998 i England.

Smusscover: Ja
Omslag: Hardcover
Sider: 284
ISBN: 0399144056
Land: England
Utgiver: Hodder & Stoughton
Utgivelsesdato: 07.05.1998

JB

BILDEGALLERI
Engelsk pocketutgave
Engelsk hardcoverutgave
Klikk på bildene for å forstørre

FORFATTER
Raymond Benson  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Natalya Simonova: What is it with you and moving vehicles? "
GoldenEye (1995)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2021. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2021 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…