Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
04.06.21 kl. 20:50

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Nå får også damene 007-duft

«007 for Women»


Etter tre ulike produktlanseringer med herreparfymer er det i 2015 damenes tur. «007 for Women» heter kolleksjonen.

007 for Women er inspirert av den ikoniske kvinnen du finner i Bonds forførende og vågale verden, heter det i pressemeldingen fra EMH, den norske importøren.

Importøren

Caterina Moreno i et skjermbilde fra reklamefilmen for «007 for Women».
hevder i pressemeldingen at «007 for Women er ‘farlig forførende»: En giftig kombinasjon av det intellektuelle og det forlokkende. Bond kvinnens personlighet fortryller alle hun møter. Veltalende, vittig, modig og ualminnelig vakker – hennes fengslende sjarme er både ønsket og farlig på samme tid. En tidløs figur stadig som stadig presenteres for den moderne verden. Bond Kvinnens forførende kraft er så sterk at ingen mann i verden – ikke engang James Bond – kan motstå henne.

Caterina Murino – Solange i Casino Royale (2006) – er valgt som ansiktet utad for den nye parfymen.

Så hvordan lukter Bond-kvinnen? Igjen, ifølge presseinformasjonen: Duften starter med et utbrudd av krydret sort pepper, innhyllet i rosemelk, dette tenner en spennende kombinasjon av fare og sensualitet. Rett etterfulgt av den umiddelbare, kjente karakteren fra bjørnebær som er kombinert med den feminine mykheten fra Hvit Jasmin blomst. Den rike, sensuelle tørrheten som er selve signaturen til hvilken som helst orientalsk duft, kommer fra Svart Vanilje og fristende Hvit Musk, med et snev av elegant sedertre.

Det diamant lignende mønsteret på flakongen er en videreutvikling av teksturen på den opprinnelige signaturduften for herrer, James Bond 007 Signature, men her med avrundede, feminine kurver. Fler dimensjonale lag skaper en kaleidoskopisk effekt på flakongens overfalte, som tar oss tilbake til åpningssekvensene til de klassiske

Caterina Moreno er Bond-piken som fronter «007 for Women».
Bond-filmene, og den nye duftens TV-reklame.

Den velformede halsen på flasken, minner om kvinnens forførende bryst, merket med ring av kontrastfylt rosègull.

Bildene er tatt av den anerkjente 007 fotografen, Greg Williams. Han forteller:

– Jeg brukte mange filmatiske teknikker når jeg skjøt denne kampanjen. Det er den eneste måten å fange dybden og stemningen i noe så unikt som Bond-kvinnen. Caterina Murino fremstilles som en kvinne med myndig skjønnhet som utløser spenning, ærefrykt og begjær. Innstillingen som bor i henne representerer en scene av forførelse; hennes holdning, uttrykk og kjole forsterker utrykket ytterligere.

Caterinas utsøkte sorte silkekjolespiller en stor rolle i kampanjen. Kjolen er designet eksklusivt for kampanjen av den prisbelønnede 007 kostymedesigneren Lindy Hemming. Kjolen nærmest flyter over Caterinas kropp, og har en lav drapering bak som fremhever forførelsens fine spill. Kjolen har svarte Swarovski glassperler som gjenspeiler flakongens stilsikre signal.

Kampanjens bilder og reklamefilm film ble avslørt på en eksklusiv global media lanseringen den 7. oktober i fjor, i det autentiske hjemmet til Bond i London.

Hva koster så herligheten? Her er veiledende norske priser. Eau de Parfum: 30 ml 290,- Eau de Parfum: 50 ml 390,- Shower Gel: 150 ml 175,- Body lotion: 150 ml 175,-

Basert på en pressemelding.Relaterte saker
Ny James Bond-parfyme (24.09.2013)
007-stand på Steen & Strøm (01.11.2012)
Med rett til å dufte (05.08.2012)


JB / 10.02.2015


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Miranda Frost: He'll light the fuse on any explosive situation, and be a danger to himself and others. "
Die Another Day (2002)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2022. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2022 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…