Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
04.06.21 kl. 20:50

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Kostbare reproduksjoner av Flemings bøker

Skal du kjøpe «The Complete Works» av Ian Fleming må du ut med 160.000 kroner. Foto: Queen Anne Press.


Å kjøpe originalutgaver av Ian Flemings bøker «koster skjorta», men sannelig er også reproduksjoner og relanseringer dyre.

Queen Anne Press har nå lansert en 50-årsjubileumsutgave av de tre bindene av Flemings Chitty Chitty Bang Bang.

Det spesielle her er at de er identiske med originalbøkene fra 1964, med unntak av at tegneren John Burningham har omarbeidet

50-årsjubileumsutgave av Chitty Chitty Bang Bang.

noen av tegningene i denne omgang.

Kun 100 eksemplarer er laget og prisen er den nette sum av 125 britiske pund. Et enda lavere opplag på 50 eksemplarer består av to signerte tegninger av nevnte Burningham, og denne herligheten koster ikke mindre enn 600 pund, som fort blir nærmere 7.000 kroner. En trøst er dog at bøker er moms- og tollfrie inn til Norge.

Forlaget har også andre godsaker å by på for Bond-samlere. Ikke minst Flemings to reisebøker, Brazilian Adventure og News From Tartary, som også er reproduksjoner av originalutgavene. Disse er trykket i 150 eks. hver og koster 95 britiske pund per stykk.

Dessuten, det komplette verket med alle Bond-bøkene og mer til – kalt «The Complete Works».

Her dreier det seg om 18 bøker. De 14 med Bond. Deretter faktabøkene The Diamond Smugglers og Thrilling Cities. Så Chitty Chitty Bang Bang. Og en ny samlebok, Talk of the Devil, med utvalgte artikler, som også inneholder to tidligere uutgitte noveller. Opplaget er på kun 56 eksemplarer og herligheten koster den nette sum av 14.000 britiske pund. Har du arvet eller vunnet i Lotto, er vel saken klar! (Med dagens valutakurs blir dette ca. 160.000 kroner)

I tillegg finnes det et par andre varianter av bøkene, en med såkalt «Vellum Bindings», som koster 6.000 britiske pund for et komplett sett og et annet med «Cloth Bindings», for 2.000 britiske pund. Opplaget på disse er på hhv. 100 og 200.

Mer informasjon om godsakene her.

JB / 03.02.2015


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Dr. Evil: Scott, I want you to meet daddy's nemesis, Austin Powers Scott Evil: What? Are you feeding him? Why don't you just kill him? Dr. Evil: I have an even better idea. I'm going to place him in an easily escapable situation involving an overly elaborate and exotic death. "
Austin Powers: International Man Of Mystery (1997)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2021. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2021 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…