Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
04.06.21 kl. 20:50

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Ønsker seg Nolan som Bond-regissør

Chris Corbould under innspillingen av Casino Royale.


Chris Corbould, special effects supervisor for både The Dark Knight Rises og Skyfall, har gått ut og sagt at Christopher Nolan ville gjøre en «ekstraordinær» James Bond-film.

Den britiske spesialeffektguruen, som for øvrig vant en Oscar i 2011 for sitt arbeid for Nolans Inception, uttalte nylig til nettstedet Digital Spy at han ville elsket å se Nolan regissere en 007-film.

Corbould er en veteran innen Bond-filmene og spesialeffekter, og regnes som et særdeles viktig medlem av «Bond-familien».

I alt har han jobbet på tretten av Bond-filmene i en eller annen sammenheng. Hans første Bond-film var The Spy Who Loved Me fra 1977.

Nolan har tidligere uttrykt sin beundring for Bond-serien, mens Skyfall-regissør Sam Mendes ved en rekke anledningen har vedgått at The Dark Knight fra 2008 var en av av de sentrale inspirasjonskildene til Daniel Craigs tredje Bond-film.

– Chris er en stor fan av Bond-filmene. Vi bruker mye tid på å analysere dem, han avhørte meg om hvorfor ting ble gjort i bestemte Bond-filmene. Jeg har gjort 13 Bond-filmer til nå, så jeg har litt av en historie med dem.

– Jeg tror han liker måten de er laget, noen bedre enn andre. Siste del av Inception var hans lille hyllest til Bond.

Corbould fortsetter:

– Jeg ville elske å se ham gjøre en Bond-film. Jeg tror han ville gjøre en ekstraordinær Bond. Etter å ha sett Skyfall, er det imidlertid en vanskelig film å følge opp.

The Dark Knight Rises blir utgitt på Blu-ray og DVD 28.11.

Relaterte saker
Christopher Nolan klar for Bond – hvis Bond-serien trenger ham (12.07.2017)


Morten Steingrimsen / 27.11.2012


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Pat Fearing: What exactly do you do? James Bond: Oh, I travel... a sort of licensed troubleshooter. "
Thunderball (1965)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2022. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2022 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…