Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
04.06.21 kl. 20:50

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Festpremiere for Skyfall i OsloJAMESBOND.no kan – som første nyhetsmedie – avsløre at det blir arrangert en festpremiere for Skyfall i Oslo torsdag 25. oktober.

Det er Marie-Louise Alvær, markedskonsulent hos SF Norge AS, som bekrefter datoen overfor JAMESBOND.no og det norske fanmiljøet.

Den ordinære premieren skjer som kjent først fredag 26. oktober.

NB! Vi meldte først at festpremieren skulle skje onsdag 24. oktober. Dette var da riktig. Men ikke nå. Datoen er endret til torsdag 25. oktober.

Det er med stor glede at JAMESBOND.no kan melde at vi i første omgang har sikret oss 20 av de eksklusive billettene til festpremieren, som vi skal videreselge videre til fansen.

Ti av billettene er allerede forhåndsreserverte, men om ikke alle av disse bekrefter innen 24 timer, kan det bli flere ledige. I utgangspunktet er det derfor bare ti ledige billetter, inntil nærmere beskjed gis klokken 18.00 torsdag 13. september.

Billetter kan reserveres umiddelbart ved å sende en e-post til redaktør John Berge.

Merk bestillingen i emnefeltet med «Skyfall-festpremiere-bestilling». Billettene reserveres etter «først til mølla»-prinsippet, og forhåndsbetales. Det gis ingen rabatter og spesialavtaler. OBS: Prisen er meget høy (flere tusen kroner), og oppgis på forespørsel via e-post.

Dette er det foreløpige opplegget for festpremieren torsdag 25. oktober 2012.

18.00: Champagne mottakelse, Colosseum kino

19.00: Visning av Skyfall

21.30: Buss til Ekebergrestauranten

22.00: Skyfall-fest

Nærmere detaljer om gjester og underholdning blir klart om kort tid.

Filmen lanseres av Metro-Goldwyn-Mayer Studios og Sony Pictures Releasing. I Norge er det SF Norge AS som både er kino- og videogramdistributør.

Følg med her på JAMESBOND.no for aktuelle Skyfall-nyheter i tiden frem mot premieren. Vi vil intensivere oppdateringen av både nyhetsseksjonen og snart også indeksene her på nettsiden.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK OG DELTA I DEBATTEN!

JAMESBOND.no på Facebook

Relaterte saker
Skyfall fjerde mest solgte video i Norge (03.03.2014)


JB / 12.09.2012 Sist oppdatert: 09.10.12 kl. 22:00


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Al D'Andrea: You okay? Frank Horrigan: No, I'm not okay. I'm sick, I'm tired, and I'm armed too, so be careful. Al D'Andrea: You're also maybe a genius. Frank Horrigan: Huh - not to be recognized in this lifetime. "
In The Line Of Fire (1993)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2022. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2022 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…