Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
04.06.21 kl. 20:50

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Connery medvirker ikke i Indy 4

Nå er det omsider offentlig. Sean Connery vender ikke tilbake som Dr. Henry Jones i Indiana Jones 4. Connery sier at han gjerne skulle ha jobbet med både Spielberg, Ford og Lucas, men at han heller foretrekker pensjonisttilværelsen.

I mange måneder har uttallige skriverier om den fjerde Indiana Jones-filmen spekulert i om Connery skulle repetere sin rolle som Henry Jones Sr. eller ikke.

Ut ifra de offisielle detaljene som er lagt ut på IndianaJones.com, er det ganske åpenbart at Connery ikke returnerer.

-Jeg får det spørsmålet så ofte at jeg mente det var best å uttale meg offentlig. Jeg tenkte lenge og hardt på tilbudet, og om noe kunne ha dratt meg ut av pensjonisttilværelsen, måtte det være en Indiana Jones-film.

-Jeg elsker å jobbe med Steven og George, og det sier seg selv at det er en ære å ha Harrison Ford som min sønn.

-Men når alt kommer til alt, er pensjonisttilværelsen fordømt morsom. Likevel har jeg et råd til junior: Krev at monstrene er digitale, klippene lave og for Guds skyld, ha pisken ved din side hele tiden, i tilfellet du trenger å rømme fra stuntkoordinatoren.

-Dette er en fantastisk rollebesetning, og jeg kan bare si: Break a leg, alle sammen. Jeg ser dere 22.mai neste år, på kino.

Connery's siste filmrolle var som Allan Quatermain i 2003-fiaskoen The League of Extraorindary Gentlemen.

Innspillingen av Indiana Jones 4 starter i disse dager, og har premiere 22.mai neste år. Filmens har foreløpig denne rollelisten:

Harrison Ford, Shia LaBeouf, Cate Blanchett, Ray Winstone og John Hurt.

Kilde: Mi6.co.uk

Vidar Eliassen / 08.06.2007 Sist oppdatert: 09.06.07 kl. 14:47


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Q: Oh, grow up, double-O Seven! "
The World Is Not Enough (1999)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2021. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2021 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…