Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
04.06.21 kl. 20:50

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Endelig: James Bond Ultimate Editions

De nye spesialutgavene av alle James Bond-filmene er klare i juli.

Alle de tidligere DVD-utgavene av James Bond er nå trukket fra det norske markedet, og finnes kun hos noen få videoforhandlere som har ekstra eksemplarer – samt

James Bond Ultimate Editions
her på jamesbond.no i vår 007 SHOP. (Vi har også få eksemplarer igjen). Disse DVD-utgavene er gode spesialutgaver i seg selv, men begynner å dra på årene. Faktisk er det fem til seks år siden disse DVD-utgavene ble produsert. Tross en god mengde ekstramateriale (blant annet kommentarspor og dokumentarer), er det nye og forbedrede DVD-utgaver av alle James Bond-filmene på gang.Arbeidet med disse har foregått i et par års tid. Blant annet er alle filmene blitt skannet på nytt i såkalt 4K oppløsning, som er den kommende bransjestandaren for den nye digitale kinovisningen. Alle filmene er også remikset i 5.1-lyd, og selv de gamle filmene som kun finnes i mono originalt, kan man fra høsten av høre i full surround. De nye DVD-utgavene har også masse nytt ekstramateriale og alle filmene kommer i en 2-disc utgave. Foruten den nye lyd- og bildekvaliteten, er et av høydepunktene at Sir Roger Moore har spilt inn kommentarspor til de filmene han spilte i.Det vil også være plass i boksen til den 21. filmen, Casino Royale, som kommer på DVD neste år.I England har Sony varslet release av boksene (og alle filmene individuelt tilgjengelig) den 17. juli. SF Norge skal distribuere boksen i Norge, og sier til jamesbond.no at releasedato blir 19. juli.Nylig ble også det første bildet av monsterboksen og enkelte av omslagene lagt ut på nettbutikken ChoicesUK.

Markedsdirektør Niclas Ekstedt hos Sony Pictures Home Entertainment Nordic AB. FOTO: PER LÖWENDAHL, VIDEOMONITOR
Som man ser av bildet, kommer DVD-ene i en lekker attachekoffert.Ifølge en reklamefilm vi har sett for DVD-utgavene, er dette stikkord som skal brukes i markedsføringen:Technical Features• Breakthrough Digital Process• Best Sound and Picture Resolution in DVD• Ultimate Picture and Sound• Frame by Frame Digital Restoration• Newly Remastered Picture • DTS 5.1 SurroundSpecial Content• More From the Bond Archives• Never Before Seen Footage• Top Secret Files• The Bond Women• Mission Dossiers• Exotic Locations• Image Database• Screen Tests• Q BranchHer på jamesbond.no vil vi selvsagt selge selge den nye DVD-boksen i 007 SHOP, og vi åpner for forhåndsbestilling så snart vi har flere detaljer og pris tilgjengelig.

JB / 01.07.2006 Sist oppdatert: 02.09.08 kl. 21:10

Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Pussy Galore: My name is Pussy Galore. James Bond: I must be dreaming. "
Goldfinger (1964)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2022. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2022 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…