Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
04.06.21 kl. 20:50

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Per Mork
Designer
E-post: Per Mork


BAKGRUNN

Per Mork er designeren bak JAMESBOND.NO. I et tett samarbeid med redaktør John Berge, utviklet Per designet på de nye sidene som ble lansert høsten 2006, og han er en nøkkelperson i den videre utvikling av Norges beste side om agent 007. Per er en meget dyktig mann med gode kunnskaper om webpublisering og design, flash, m.m. Så har du et designprosjekt du trenger hjelp til, så er det mannen å ta kontakt med. Per har også bistått JB Forlag med nettsider som HIGH-DEF.no, KINOMAGASINET.no, VIDEOMAGASINET.no med flere.

Per ble født i Drammen, og hadde sin barndom i de vestlige øyene på Sunnmøre. Han viste gode evner for tegning og kunst fra ung alder og ble dermed hans retning i studieårene, hvor han først gikk flere år innen kunst og illustrasjon, og deretter innenfor media, design og reklame. Etter studieårene forlot han de vestlige øyene og flyttet til Oslo. Her har han hatt flere jobber innen mange grafiske bransjer. I dag jobber han som grafisk designer hos Lokalavisene i Oslo.

PERSONLIGE FAKTA

Alder: Født 01.03.1972.

Favorittfilmer: Veldig mange, innen mange kategorier! Liker gode animerte filmer a la Shrek, The Incredibles og Corpse Bride.

Action-filmer: Jason Bourne-filmene, diverse kampsport-filmer og selvsagt James Bond-filmene.

Diverse annet: LOTR-trilogien, Den sjette sansen, Sin City.

Favorittgrupper: Nightwish, Evanescence

Favorittbøker: Spenningsbøker, gjerne med litt mystisk, esoterisk innhold

Fritidsinteresser: Kampsport (kung fu), jogging når været tillater, gå tur i skogen, sysle med data og studere japansk.

HJEMMEKINO

TV: Pioneer 50" Kuro.

NETTSIDE

YAMADESIGN.no

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Hallam: Show them to any Swiss banker, he'll laugh in your face. Beautiful forgeries... but on the wrong paper. "
Funeral In Berlin (1966)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2022. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2022 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…