Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
04.06.21 kl. 20:50

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Vidar Eliassen

E-post: VE


BAKGRUNN

Vidar Eliassen kommer opprinnelig fra Volda på Sunnmøre, men er nå godt sementert i hovedstaden. Han jobber for øyeblikket som lærer i den videregående skolen.

Filminteressen fikk Vidar i ung alder. I hovedsak er det amerikansk film som stimulerer mest, og i særdeleshet regissører som Scorsese og Kubrick, i tillegg til filmer med manus av William Goldman.

Helt siden han drakk sin første vodka martini på en juletrefest i ungdomsåra, har Eliassen vært en dedikert James Bond-fan.

Vidar Eliassen er for tiden (per 2009) ikke aktiv skribent på JAMESBOND.no, men har skrevet flere gode artikler som er i nyhets- og indeksarkivene, og var en nøkkelperson for å bygge opp nettsidene til det nivået de innehar i dag.

PERSONLIGE FAKTA

Alder: Født 27.12.1976.

Favorittfilmer: Goodfellas, Butch Cassidy And The Sundance Kid, Deliverance, Raging Bull, All The Presidents Men, Dr. Strangelove.

Bond-favoritter: From Russia With Love,The Spy Who Loved Me, For Your Eyes Only, The Living Daylights, GoldenEye.

Favorittregissør: Martin Scorsese, Stanley Kubrick

Favorittskuespiller: Robert De Niro

Favoritt DVD: Seinfeld-serien, Indiana Jones-boksen, Jaws, Total Recall. I det hele tatt, dvd`er med mye eksta-materiale.

Favoritt TV-serie: Seinfeld, Six Feet Under, Curb Your Enthusiasm, L.A Law

Favoritt CD: Blowin Your Mind, Van Morrison.

Favorittgrupper: Beatles, Jamiroquai, Red Hot Chillipeppers, Abba, Eagles, Mozart, og ikke minst, Septimus.

Største musikalske opplevelse: Har til gode å melde sin ankomst.

Favorittbøker: Sult, Mysterier, Genanse og Verdighet, Roman 1987, Da Nietzsche Gråt, for å nevne noen ord-ekvibrilistiske godbiter.

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Caractacus Pott: You'll find a slight squeeze on the hooter an excellent safety precaution, Miss Scrumptious. "
Chitty Chitty Bang Bang (1968)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2022. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2022 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…