Torsdag 5. august 2021 kl. 11.8

Svært kostbar James Bond-aften
Bond Girls Are Forever kalles arrangementet som finner sted 20. august 2015 på Victoria Kino i Oslo.


Det koster hele 3.500 kroner per billett om du ønsker å oppleve Thunderball på kino i Oslo med sju Bond-piker som gjester.

I tillegg er det 100 kroner i avgift per bestilling.

Dette ifølge bestillingsinformasjonen fra selskapet Worldeye.no.

Det er Morten Steingrimsen som står bak
Skjermbilder av bestillingsinformasjonen for Bond Girls Are Forever.
arrangementet, som skal finne sted 20. august 2015 på Victoria Kino i Oslo.

Samme sted holdt Steingrimsen forøvrig et tilsvarende Bond-arrangement – Goldfinger 50th Anniversary Gala Event – 22. mai 2014.

«Eksklusivt» er et ord som gjentas ofte i pressemeldingen.

Nyheten om arrangementet ble offentliggjort på VG.no. Der opplyste arrangøren at «begrensede plasser legges ut for salg for en høy pris.».

Men for å finne ut hva billettene koster – og i det hele tatt få muligheten til å bestille – må man gå inn på en egen nettside. Ved registrering får man en egen kode, som igjen gir deg muligheten til å logge inn på samme nettside og så bestille. Det skal per slutten av juli være ca. 180 plasser tilgjengelig.

Arrangøren lover de som er villig til å betale 3.500 kroner en «uforglemmelig kveld hvor James Bond, stil og agent-glamour står i høysetet». Inkludert i prisen er – foruten visning av filmen i 4K – en velkomstdrink, et «førsteklasses måltid», «Q&A-session» med Bond-skuespillerne og en etterfest.

Det er sju Bond-piker som blir gjester på arrangementet. To av disse, Martine Beswick og Luciana Paluzzi, var begge med i filmen som skal hedres, 50-årsjubilanten Thunderball. Av de andre gjestene er det tre som var hovedpikene i sine respektive filmer: Britt Ekland (The Man With the Golden Gun), Maryam d'Abo (The Living Daylights) og Carey Lowell (Licence to Kill), samt to mer perifere Bond-piker: Carole Ashby (Octopussy, A View to a Kill) og Tonia Sotiropoulou (Skyfall).

Ifølge Steingrimsen vil «dette eksklusive arrangementet reflektere Bonds upåklagelige stil.» Det blir utstilling av biler fra Bentley Motors og det originale armbåndsuret som Sean Connery brukte i Thunderball vises frem av den sveitsiske klokkeprodusenten Breitling.

UNICEF – FNs hjelpeorganisasjon for barn – skal få det eventuelle overskuddet fra festaftenen.

JB / 21.07.2015