Fredag 7. mai 2021 kl. 2.44

Bekymret for Craig

Daniel Craig er vant til å leve farlig som James Bond. Under innspillingen av His Dark Materials: The Golden Compass, levde han farlig også i virkeligheten. Deler av innspillingen foregikk i Arktis, hvor isbjørner er i omløp.

Bond-produsentene var bekymret for Craig's sikkerhet. Selv tok hovedpersonen det med stor ro.

Daniel Craig hoppet fra kran til kran i sin Bond-debut, men likevel bekymret produsentene seg for stjernens sikkerhet under hans siste filmprosjekt, His Dark Materials:The Golden Compass.

Store høyder var ikke lenger faremomentet, men derimot lumske og glupske isbjørner.

Casino Royale-stjernen har vært i Arktis, nærmere bestemt i nærheten av Svalbard, for å filme scener til The Golden Compass, en versjon av Phillip Pullman's Dark Material-noveller.

Filmens regissør, Chris Weitz, fortalte Daily Express at Bondprodusentene var noe bekymret når de fikk kjennskap til isbjørnhistoriene.

-Jeg antar vel at de var litt bekymret for sine nye og verdifulle James Bond-skuespiller, og selvsagt redde for at noe skulle hende ham.

-Dessverre er det potensielt mulig når man ferdes i såpass farlig strøk som områdene i Arktis, hvor isbjørnene var en konstant og farlig trussel mot filmmanskapet.

Craig selv var ikke preget av erfaringen.

-Som en enorm fan og flittig leser av Phillip Pullman's noveller, var jeg glad til for å gå gjennom de "vanlige" og nødvendige strabasene.

The Golden Compass har verdenspremiere 7.desember i år.

Kilde: Mi6.co.uk

Vidar Eliassen / 04.06.2007 Sist oppdatert: 05.06.07 kl. 00:40