Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
 
  Filmer     Skuespillere     Filmskapere     Andre filmer  
 Offisielle   Uoffisielle   Dokumentarer   Ian Fleming   Chitty Chitty Bang Bang 
Carey Lowell
Født: 11.02.1961 Huntington, New York, USA

Biografi
Pam Bouvier er en av Bonds tøffere kvinner. Hun er freelance pilot og jobber tidvis for CIA. En av hennes spesialiteter er å umiddelbart forandre seg fra en beinhard agent til en forførende skjønnhet. I begynnelsen er hun en motvillig medhjelper til Bond, i hans forsøk på å lokalisere Sanchez. Bouvier vet å behandle våpen, og i tillegg er hun en mester i nevekamp. Bouvier er sterkt medvirkende i at Bond til slutt får tak i Sanchez. Manusforfatterne klarer ikke å dy seg, så Pam blir vilt forelsket i Bond når filmen nærmer seg slutten, og selvsagt også svært sjalu på Lupe Lamora. Carey Lowells karakter er formidlet med en realistisk distanse og kynisme. Vi tror på henne og aksepterer at hun er Bonds like i store deler av filmen.

Carey Lowell ble født i New York i 1961. Som datter av en markant amerikansk geolog, har hun reist rundt i verden fra barnsben av. Når hun ble eldre reiste hun tilbake til USA og ble en suksessrik modell, primært for Ralph Lauren og Calvin Klein, og var på forsiden av de viktigste motemagasinene. Bouvier var gift med skuespilleren Griffin Dunne, som hun har et barn med. I dag er hun gift med Richard Gere, og sammen har de en sønn.

Vidar Eliassen

FILMOGRAFI
Licence To Kill (1989)
Pam Bouvier
Bond-pike



Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"James Bond: I trusted you, Alec. Alec Trevelyan: Trust? What a quaint idea. "
GoldenEye (1995)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…