Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
 
  Filmer     Skuespillere     Filmskapere     Andre filmer  
 Offisielle   Uoffisielle   Dokumentarer   Ian Fleming   Chitty Chitty Bang Bang 
Caroline Munro
Født: 16.01.1950 Windsor, England

Biografi
Selv om Caroline Munros rolle er liten, som Karl Strombergs assistent og helikopterpilot Naomi, gjør hun seg godt bemerket i The Spy Who Loved Me. Den dag i dag er faktisk Naomi-karakteren en av de mest skattete Bond-piker, elsket av fans verden over!

Caroline Munro ble født i 1950 i Windsor i England. Som 17-åring vant hun en årets ansikt-konkurranse og flyttet til London for å satse på en modellkarriere. Hun gjorde det bra og dukket snart opp på forsiden av renommerte magasiner og medvirket i tv-reklamer. Etter hvert fikk hun småroller i filmer som Casino Royale og Where’s Jack. På midten 70-tallet fikk hun kontrakt med Hammer Studios, og medvirket i en rekke lavbudsjetts skrekkfilmer. Når hennes slående ytre begynte å falme, ble også tilbudene reduserte. Hun giftet seg med filmregissøren George Dugdale i 1990, etter å ha vært gift med Judd Hamilton i tolv år, og konsentrerte seg om å være kone, og mor for deres to barn. Caroline Munro har visst å spille på sine tidligere meritter som Bond-pike og dukker stadig opp på messer og arrangementer for å skrive autografer og å fortelle om sin tid som Bond-pike.

Vidar Eliassen

FILMOGRAFI
The Spy Who Loved Me (1977)
Naomi
Bond-pike



Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Honey Ryder: Are you looking for shells too? James Bond: No, I'm just looking. "
Dr. No (1962)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…