Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
04.06.21 kl. 20:50

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
 
  Filmer     Skuespillere     Filmskapere     Andre filmer  
 Offisielle   Uoffisielle   Dokumentarer   Ian Fleming   Chitty Chitty Bang Bang 
Diana Rigg
Født: 20.07.1938 South Yorkshire, England

Biografi
Sexy og atletiske Diana Rigg, som slo gjennom i tv-serien The Avengers, var en glimrende match som Bonds blivende kone Tracy Di Vicenzo. I motsetning til majoriteten av Bonds erobringer, er hun ingen bimbo. Rollen hennes er godt skrevet, full av nyanser og Tracy fremstilles som både modig, intelligent og humoristisk. Produsentene ville ha en etablert skuespiller i rollen som Tracy, og det var Rigg definitvt med sin stjernestatus fra Avengers.

Tracy er en kompleks karakter full av motsetninger som veksler mellom forførende skjønnhet og mentalt skakkjørt og bortskjemt jente.

Di Vicenzo er Bonds like på alle områder, og vi forstår godt at en romanse utvikler seg, men dessverre får den en tragisk utgang når hun blir drept i regi av Blofeld rett etter bryllupet.

Diana Rigg debuterte som skuespiller i 1955. Hun ble stjerne i rollen som Emma Peel i The Avengers, men likte ikke all publisiteten og ble sinna på produsentene da hun fant ut at kameramannen tjente mer enn henne.

Det var mye oppstyr rundt eventuelle uoverenstemmelser mellom Diana Rigg og George Lazenby under innspillinegn av On Her Majesty Secret Service. I alle fall ville Bond-teamet ha en erfaren og dyktig skuespiller i rollen som Bonds kone, spesielt siden Bond ble spilt av nærmest en amatørskuespiller. (No offence, George!)

Diana Rigg ble utnevnt til Commander of the British Empire (CBE) i 1988 og forfremmet til Dame Commander (DBE) i 1994.Vidar Eliassen

FILMOGRAFI
On Her Majesty's Secret Service (1969)
Tracy Di Vicenzo
Bond-pike  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Paris Carver: I used to look in the papers every day for your obituary. James Bond: Sorry to disappoint. "
Tomorrow Never Dies (1997)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2021. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2021 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…