Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
 
  Originalromaner     Norske utgivelser     Forfattere     Øvrige bøker     Anmeldelser  
 Ian Fleming   Kingsley Amis   John Gardner   Raymond Benson   Charlie Higson 
Scorpius (1988)

Handling:
Bond må kjempe mot Father Valentine, aka Vladimir Scorpius, som har hjernevasket en gruppe mennesker til å følge ham. Scorpius vil drepe en rekke fremstående politikere.En ung kvinne, datter av en prominent London-familie, blir funnet drept i elven Thames. Foreldrene hennes hadde lenge forsøkt å få henne ut av narkotikamiljøet før det var for sent. Alt politiet finner på henne er en adressebok og et merkelig kredittkort. MI5 overlater saken til MI6 og 007 får oppdraget med å finne ut hva som ligger bak. Ting begynner å falle på plass når det viser seg at det eneste telefonnummeret i boken er James Bonds nummer og at kredittkortet Avante Carte er falskt. Vladimir Scorpius, er en russisk våpenhandler som opererer i USA under dekknavnet Father Valentine. Det viser seg at han leder en religiøs gruppering kalt The Society of The Meek Ones. Hans plan er å hjernevaske sine undersåtter slik at de dreper politikere og kjendiser.Bond er på sporet, og slår seg sammen med CIA-agenten Harriett Horner.

Fakta:
John Gardners 007 Bond-roman. Boken er ikke utgitt på norsk.

Smusscover: Ja
Omslag: Hardcover
Land: England
Utgiver: Hodder & Stoughton

JB

BILDEGALLERI
Engelsk pocketutgave 1988
Klikk på bildene for å forstørre

FORFATTER
John Gardner



Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Largo: Are you a man who enjoys games? James Bond: Depends with whom I'm playing. "
Never Say Never Again (1983)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…