Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Hvem er rikest av Bond-skuespillerne?

Elle, melle, deg fortelle … hvem er rikest av disse seks, mon tro?


Rikdom og berømmelse. Det har Bond-skuespillerne mer enn mange andre. Men hvem har mest penger? The Celebrity Networth mener å ha svaret.

Ifølge nettsidens undersøkelser er det flere overraskelser på rankingen av de 006 skuespillerne som har spilt agent 007.

Ikke overraskende dog er det Sean Connery som er rikest. Hans formue estimeres til 300 millioner dollar. Men nettsiden påpeker at Connery kunne vært mye rikere, om han ikke hadde sagt nei til rollen som Gandal i Lord of The Rings- og Hobbiten-filmene. Det kunne gitt ham (angivelig) enn inntekt på 450 millioner dollar.

Men å spille Bond var ikke det Connery ble rik på. Det var hans senere filmroller. Faktisk tjente Connery meget lite på Bond-rollen. Så lite at han røk uklar med produsentene ene og alene av den grunn. De fikk enorme inntekter, mens «Mr. Bond» var fastlåst i en kontrakt som ga ham altfor lite, jo mer berømt han og James Bond-serien ble.

Det er kanskje overraskende for mange at det er Bond-skuespilleren som fikk sjansen etter Connery, George Lazenby, som er nest rikest på listen. Hans tabbe ved å si fra seg rollen som James Bond er velkjent. Lazenbys «fiasko» også som skuespiller i ettertid, er også veldokumentert. Men det er kloke eiendomsinvesteringer som har gjort On Her Majesty’s Secret Service-stjernen til en velbeslått mann Han eier eiendommer i flere steder i USA (Los Angeles, Hawaii, Brentwood, Valyermo), i hjemlandet Australia og Hong Kong, ifølge The Celebrity Networth.

Lazenbys formue anslås til 100 millioner dollar.

Roger Moore er nr. tre på listen, med 90 millioner dollar.

Pierce Brosnan er nr. fire, med 80 millioner dollar.

Daniel Craig, dagens James Bond, angis å ha en formue på 45 millioner dollar.

Sist kommer Timothy Dalton med en estimert forume på 10 millioner dollar. Det er ca 60 millioner kroner, så slett ikke småpenger, det heller!

Relaterte saker
Becoming Bond – ny George Lazenby-dokumentar (17.03.2017)


JB / 21.12.2013


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Jason Bourne: Everything I found out, I want to forget. "
The Bourne Identity (2002)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…