Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Noel Gallagher skal ikke lage Bondlåt



Noel Gallagher har blitt linket til tittellåta til den kommende James Bond-filmen Skyfall. Dette benekter nå Noel Gallagher i sin egen turnédagbok på Noelgallagher.com.

Vanligvis upålitelige The Sun kunne sitere en kilde som angivelig visste at Bond-produsent Michael G. Wilson skulle i et møte med Noel Gallagher i Los Angeles i løpet av de nærmeste dagene. Ingenting var skrevet under på eller offisielt, men møtet var visstnok planlagt. I løpet av helgen har en rekke nettsteder sitert The Sun på dette.

I går kveld gikk Noel Gallagher ut og benektet dette i turnédagboka si, Tales From the Middle of Nowhere (vol. 2): Return of the Dread-I. Gallagher kommenterer saken på følgende måte:

- Now, I don't know whether you've seen a story that's doing the rounds about me being offered the job of penning the tune for the new James Bond film? Apparently I'm being courted by "007 bosses"!!!!! A meeting will be "taking place in the next few days"!!!! With some guy called "Michael G. Wilson" (whoever he is)!!! A "source" says, "nothing has been signed or made official"!!!! Of course it fu**in' hasn't!!!!!! Who IS this fu**in' "source"? Has he been on the "sauce"? Bizarre indeed.

Så ut ifra disse utsagnene å dømme, virker det lite trolig at “kilden” til The Sun snakket sant. Eller prøver Gallagher å dekke over sannheten fordi han har fått munnkurv av Bond-produsentene? JAMESBOND.no tviler litt på vår egen teori om munnkurv – da hadde nok heller Gallagher valgt å ikke si noe i det hele tatt?

Bond-produsentene har på den andre siden benektet at soulsangeren Adele har blitt tilbudt jobben, etter at Adele selv hintet i et intervju med Jonathan Ross at hun hadde fått jobben.

- Vi har vurdert flere personer, men vi har ingen å annonsere på dette stadiet, heter det i en uttalelse fra Barbara Brocolli gjengitt i The Daily Star.

Litt bakgrunnsinformasjon:

I 2008 gikk frittalende Noel Gallagher ut og slaktet Jack White og Alicia Keys’ Bond-låt Another Way to Die i et intervju med NME, og mente det var på tide at britiske artister fikk i oppdrag å synge tittellåta igjen.

I samme intervju sa Gallagher at han hadde skrevet et par låter som kunne passe som tittellåt i en Bond-film, blant annet en ved navn Freaky Teeth – selv om han innrømmet at tittelen nok ikke var typisk Bond.

På en Oasis-konsert i London Roundhouse i 2008 var Daniel Craig blant publikum. Midtveis i konserten gjorde Gallagher publikum oppmerksomme på at ”Bond, James Bond” var i salen, og at han hadde planer om å kuppe Craig backstage slik at han kunne skaffe ham den neste Bond-låta. Spøkefullt la Gallagher til at Criag skulle få lov til å spille ham i en eventuell film om Oasis dersom han fikset dette.

På Gallaghers første soloturné etter bruddet med Oasis har Freaky Teeth vært inkludert i spillelista på enkelte av konsertene, men den har fortsatt til gode å bli offisielt utgitt.



Relaterte saker
Planer om å samle alle seks James Bond-skuespillerne (17.01.2012)
Bond 23 skal hete Skyfall (03.11.2011)
Bond 23: pressekonferanse er ventet neste måned (18.10.2011)
Bond 23: Tyrkia, Sør-Afrika og skurker (30.09.2011)
Craig vil lage «den beste Bondfilmen han kan» (12.09.2011)
Bond 23: nyhetsoppdatering (30.08.2011)


Joakim Krane Bech / 20.11.2011 Sist oppdatert: 27.11.11 kl. 15:14


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Colonel Stok: Do you play chess? Harry Palmer: Yes, but I prefer a game with a better chance of cheating. "
Funeral In Berlin (1966)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…