Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Bond 23: pressekonferanse er ventet neste måned



Tradisjonen gjentar seg, hva vil vi få vite?

Det er fortsatt lenge til vi kan ikle oss finstasen og gå på premierefest, men i disse dager dukker det stadig opp noen nye halmstrå vi kan klamre oss fast til mens vi venter. Som kjent er det ikke kinopremieren som setter startskuddet for «Sirkus Bond». Kjøret begynner lenge i forveien, ved at blant annet roller og lokasjoner bekreftes og avkreftes mens det spekuleres i handling, stil, stemning og alt annet man måtte ha meninger omkring. Ikke minst filmens tittel.

Det neste store nå er den tradisjonsrike pressekonferansen som har hatt for vane å markere kickoff for innspillingen ved Pinewood Studios utenfor London. Nettstedet MI6 mener nå å vite at denne pressekonferansen skal finne sted i november. Det betyr at hovedrolleinnehaver Daniel Craig og regissør Sam Mendes, helt sikkert sammen med produsentene Broccoli og Wilson, snart vil presentere et utvalg andre skuespillere. Kanskje vil filmen, som fortsatt kun er kjent under arbeidstittelen Bond 23, få et navn, og er vi ekstra heldige blir det også røpet noe om dens innhold.

JAMESBOND.no benytter anledningen til å minne norske fans om at vi som absolutt første norske nettsted den 24. januar 2008 kunne offentliggjøre at Bond 22 skulle hete Quantum of Solace (lenke under artikkelen). Vi følger saken tett også denne gang.

Hva filmtittel angår, er faktum at det nå gjenstår kun fire ubrukte titler fra Ian Flemings litteratur om James Bond, nærmere bestemt fire noveller, og de er som følger: The Hildebrand Rarity, The Property of a Lady, Risico og 007 in New York. Under spekulasjonene før Bond 22 fikk navn, virket det som om Risico var den heteste kandidaten blant mange, men slik ble det som kjent ikke. Hvorvidt den treogtyvende filmen henter inspirasjon fra Fleming blir bare spekulasjoner.

Hvordan syns du de gjenværende Fleming-titlene egner seg som filmtitler? Hva er ditt forslag? Benytt gjerne kommentarfeltet under til å si din mening.

Vår redaksjon, og mange med oss, er spent på hvordan den kommende filmen tilpasser seg rekken av øvrige Bond-filmer, etter det vi mener var et solid feilskjær med Quantum of Solace. Vil Mr. White (så langt spilt av danske Jesper Christensen) videreføres som en slags vår tids Blofeld? Tanken er spennende. Vil vi omsider bli introdusert for kjente og kjære karakterer som Q og Moneypenny? Vil den velkjente pistolløpssekvensen havne på riktig side av filmen (først)? Spørsmålene er mange, forventningene må vi prøve å dempe. Uansett, et sirkus blir det utvilsomt herfra og frem til premieren i november 2012.

JAMESBOND.no bringer fersk informasjon hele veien frem!

Relaterte saker
Q returnerer til serien (27.11.2011)
Noel Gallagher skal ikke lage Bondlåt (20.11.2011)
Bond 23 skal hete Skyfall (03.11.2011)
Bond 23: Tyrkia, Sør-Afrika og skurker (30.09.2011)
Craig vil lage «den beste Bondfilmen han kan» (12.09.2011)
Bond 23: nyhetsoppdatering (30.08.2011)
Bond 23: premieredatoen er klar (07.06.2011)
Nye rykter rundt Bond 23 (02.05.2011)
«Quantum of Solace» er tittelen på Bond 22! (24.01.2008)


Alexander Hagen / 18.10.2011


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Kincade: [etter å ha skutt to av Silvas hjelpere] Welcome to Scotland! "
Skyfall (2012)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…