Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Klart for ny Bond-parodi

Rowan Atkinson i tittelrollen som Johnny English i filmen Johnny English Reborn. Foto: Universal Pictures.


Vi må nøye oss med en parodi av originalen: Johnny English Reborn blir på mange måter neste års James Bond-film.

Tentativ kinopremiere i Norge for Johnny English Reborn er satt til 14. oktober, opplyser distributøren UIP.

Nå er det første stillbildet fra filmen offenliggjort. Det viser vår alles kjære Rowan Atkinson i tittelrollen som Johnny English.

Atkinson gjentar dermed rollen fra originalfilmen fra 2003. Johnny English var, ved siden av Austin Powers-filmene, den mest hengivne parodi på James Bond-filmene vi har sett.

Bond-fans vil også vite at det er enda en klar lenke mellom Rowan Atkinson, mest kjent for rollen som Mr. Bean, og James Bonds verden. Han hadde nemlig en morsom birolle som agent i Never Say Never Again (1983).

Og i den kommende Johnny English Reborn er det enda flere Bond-paralleller. Rosamund Pike, kjent fra Die Another Day (2002), har en av hovedrollene. I øvrige roller finner vi Gillian Anderson (The X-Files), Ben Miller, Dominic West, og Daniel Kaluuya. Filmen er regissert av Oliver Parker.

Universal Pictures annonserte 8. april 2010 at de skulle lage en oppfølger til den første Johnny English-filmen. Innspillingstart skjedde 11. september 2010 i London, og siden er det filmet flere steder i Storbritannia og i Hong Kong.

Ifølge presseinformasjonen må Johnny English denne gang forsøke å stanse en gruppe internasjonale terrorister før de eliminerer en verdensleder og skaper globalt kaos. Under oppdraget oppdages en konspirasjon som går langt inn i egne rekker. I årene siden MI7s toppspion forsvant fra radaren, har han forbedret sine evner i Asia et eller annet sted.

Vi kan ikke annet si enn at vi gleder oss!

Relaterte saker
Austin Powers fyller 20 år! (29.04.2017)
Klart for Johnny English 2 (09.04.2010)
Seriøst møte med Rowan Atkinson (25.02.2004)


JB / 08.12.2010


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Brill: What? That's my best aloha shirt. Robert Clayton Dean: Yeah, well say "aloha" to it. "
Enemy Of The State (1998)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…