Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Sebastian Faulks snakker om Devil May Care

Sebastian Faulks, forfatteren av Devil May Care.


2008 er utvilsomt et spennende Bond-år. Det er intet mindre enn 100 år siden Bond-skaperen Ian Fleming ble født, og i tillegg til ny Bond-film i november, gir forfatter Sebastian Faulks ut romanen Devil May Care i mai. JAMESBOND.no-redaktør John Berge deltar også i konkurransen om å lage tittellåten til den kommende romanen, så her er spennende ting i vente.

Følgende kommentarer baserer seg på et helt nytt intervju med Sebastian Faulks på Devil May Care sine egne MySpace-sider.

«Det er en veldig tradisjonell Bond-fortelling. Den inneholder alt du liker i Bond-eventyrene, og ingen av de kjedelige delene.»

Med denne erklæringen oppsummerer bestselgerforfatteren Sebastian Faulks ingrediensene i den kommende James Bond-romanen Devil May Care, skrevet for å stemme overens med hundreårsfeiringen i anledning Ian Flemings fødsel.

Faulks fortsetter, «Den (romanen) har puls, eventyr, og den har ikke bare én, men to vakre kvinner.»

«Ian Fleming elsket tog; romanen har tog. Han elsket biler; den har biler. Det er også noe jeg har oppdaget – et svært eksotisk kjøretøy fra den kalde krigen. Jeg kommer ikke på noen bedre måte å beskrive det på. Og selvsagt har boka high life. Eventyr.»

Forfatteren oppfordret også 007-fans til å skrive bokas tittellåt, som en del av den første konkurransen

Omslaget til Devil May Care.
noensinne avholdt på nettstedet.

«Hvis du bare forestiller deg at du prøver å skrive en sang til en roman som omhandler alt du har likt med James Bond, så håper jeg at du er ganske nær det Devil May Care inneholder.»

Fristen for å levere musikalsk bidrag til konkurransen gikk ut mandag 25. februar, så om ikke sangen er klar akkurat i dag, er det for sent å delta nå.

Devil May Care slippes 28. mai 2008, og det kommer også en norskspråklig utgave samme dag.

Relaterte saker
Klar tale fra Trigger Mortis-forfatteren (07.09.2015)
Solo i Londons gater (08.10.2013)
Boyds drømme-Bond? Daniel Day-Lewis! (02.10.2013)
«Solo» er lansert i Storbritannia (26.09.2013)
Project X har fått navn (24.01.2011)
Jeffery Deaver skal skrive neste Bond-bok (28.05.2010)
Devil May Care-forfatter ønsker filmatisering (20.07.2009)


Alexander Hagen / 25.02.2008 Sist oppdatert: 12.05.11 kl. 13:02


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Cramden: Your code book. Derek Flint: If you don't mind, sir, I prefer to use my own personal code. Cramden: But I would rather you use the government code. Derek Flint: I already know mine. It's a mathematical progression, 40-26-36. It's based on... Cramden: I can imagine what it's based on. "
Our Man Flint (1966)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…