Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Marc Forster regisserer Bond 22

Marc Forster skal regissere Bond 22.


Nå er det bekreftet. Marc Forster skal regissere Bond 22. Forster har tidligere regissert filmer som Stranger Than Fiction, Finding Neverland og Monster's Ball. Produsentene er svært fornøyde med sitt valg av regissør.

Marc Forster er offisielt bekreftet som regissør av Bond 22. Han har signert under på å regissere den neste James Bond filmen for Columbia Pictures og MGM, ifølge Hollywood Reporter.

Forster har tidligere regissert Stranger Than Fiction, Finding Neverland og Monsters Ball. Nylig avsluttet han innspillingen av The Kite Runner, basert på Khaled Hosseini's novelle.

Forster er født i Ulm i Tyskland i 1969, men vokste opp i Davos i Sveits. Han flyttet til New York i 1990 for å studere film ved New York University.

I nær fremtid, vil Forster sammen med Paul Haggis begynne prosessen med å gå gjennom filmens manus, som er skrevet av Purvis og Wade.

Wilson og Broccoli uttalte følgende etter at Forster ble presentert som ny regissør:

-Vi er henrykte over at Marc Forster som med sitt eksepsjonelle talent og unike visjon, har blitt enig om å regissere vår neste Bondfilm.

Forster selv ser frem til å starte arbeidet:

-Jeg har alltid blitt trekt til ulike typer historier, og jeg har alltid vært en stor Bondfan, så det er veldig spennende å påta seg denne utfordringen. Den nye retningen som Bond-karakteren har beveget seg i, gir regissøren en rekke med friske muligheter, og jeg ser frem til å arbeide med Daniel Craig, Barbara Broccoli og Michael Wilson, så vel som folkene i Sony og MGM.

Amy Pascal, nestformann i Sony Pictures Entertainment, la til:

-Vi hadde fantastisk erfaring med Marc under Stranger Than Fiction og vi er oppspilte over å skulle samarbeide med han igjen. Han er en skuespiller's regissør. Han tilnærmer seg materialet med intelligens og smak.

Det som gjør han til et perfekt valg som regissør for Bond 22, er at han vil inkludere alle elementene fansen forventer, som action, humor, spenning og begeistring.

-Bond serien er en av MGM's mest skattede arvestykker, la Harry Sloan til, forman og øverste leder i MGM.

-Vi deler Michael og Barbara's tilitt til Marc Forster's regitalenter og støtter han i hans streben etter å fortsette utviklingen av Bondhistorien for dagens filmgåere.

Kilde: Mi6.co.uk

Relaterte saker
Quantum of Solace: Definitive Edition (09.05.2010)


Vidar Eliassen / 20.06.2007


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Cramden: Your code book. Derek Flint: If you don't mind, sir, I prefer to use my own personal code. Cramden: But I would rather you use the government code. Derek Flint: I already know mine. It's a mathematical progression, 40-26-36. It's based on... Cramden: I can imagine what it's based on. "
Our Man Flint (1966)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…