Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Bond 22 starter innspillingen i desember

Innspillingen av Bond 22 starter angivelig på slutten av året. Deler av innspillingen skal foregå i Pinewood Studios i London. Pre-produksjonen av filmen er i full gang, og nylig ble Daniel Craig og produsentene observert sammen i Los Angeles.

I forrige uke avslørte nettstedet Mi6.co.uk at James Bond vender tilbake til sitt originale hjem i Bond 22, nemlig Pinewood Studios.

Selskapet sa at et antall filmer som er kontraktfestet til studioet, vil starte produksjonen på tampen av dette året og fortsette inn i 2008, men at startdatoene vil bli noe senere enn først antatt.

Pinewood er best kjent for å produsere James Bond-filmene, inkludert fjorårets Casino Royale, og skal altså huse deler av sinnspillingen i neste kapittel, som etter planen har premiere i november 2008.

En talsmann for Eon Productions, som produserer Bondfilmene, uttalte til Reuters at filmen angivelig starter innspillingen i slutten av desember. Hun hadde ingen kommentar til om dette var en forsinkelse i forhold til opprinnelig planlagt startdato.

Pinewood's chief executive, Ivan Dunleavy, ville haverken bekrefte eller avkrefte om James Bond hadde ansvaret for forsinkelsene på de andre produksjonene som Pinewood skal huse i 2008.

-Vi uttaler oss ikke om filmer i støpeskeia på grunn av konfidensielle avtaler, fortalte han Reuters i et telefonintervju, og la til at studioet ikke hadde noe med forsinkelsene å gjøre.

Store filmer kan være storforbukere av fasiliteter og utstyr, som gjør at ting går litt tregere enn antatt:

-Vi har mer oversikt for hvordan 2008 vil se ut, og så langt vi i Pinewood kan se, er det ingen negative prognoser.

Men Dunleavy innrømmer at filminntjeningene for 2006 var flyktige, og at selskapet ønsker å øke salgsbidraget fra TV-produksjonen slik at de kan konkurrere med filmtallene.

-Det er absolutt et mål, sier han.

-TV er mer stabilt, og noen serier er langvarige, og det er lettere for oss å plassere inn TV-serier i våre skjemaer og tabeller.

Pinewood genererte halvparten av sine inntekter på 40.7 millioner pund fra filmer i 2006, men mindre enn en fjerdel fra TV.

Bortsett fra James Bond, har Pinewwood nylig også produsert The Bourne Ultimatum, tredje delen i action trilogien med Matt Damon, i tillegg til Phillip Pullman's versjon av His Dark Materials.

Analysebyrået Investec forventer at Pinewoods inntjening i 2007 blir på 44,9 millioner pund, som vil være en økning på 4,3 millioner fra året før.

Når det gjelder de konkrete forbredelsene til Bond 22, er de i full gang. Daniel Craig og produsentene Wilson og Broccoli ble observert i Los Angeles for en uke siden.

Lokale paparazzier knipset trioen, som sannsynligvis diskuterte neste års Bondfilm på et såkalt "pre-production møte".

Nylig ble også Marc Forster hyret inn som regissør for Daniel Craigs andre Bondfilm, og i to-spann med Paul Haggis, går han snart i gang med å polere manuset til Wade og Purvis.

Følg med på Jamesbond.no for nye oppdateringer om Bond 22.

Kilde: mi6.co.uk



Relaterte saker
Quantum of Solace: Definitive Edition (09.05.2010)


Vidar Eliassen / 17.06.2007 Sist oppdatert: 22.06.07 kl. 01:03


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Kincade: [etter å ha skutt to av Silvas hjelpere] Welcome to Scotland! "
Skyfall (2012)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…