Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
25.08.19 kl. 09:04

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
ANNONSER
STØTTESPILLERE
Sagaen om den neste James Bond

Daniel Craig spilte James Bond for fjerde gang i SPECTRE (2015). Blir dette svanesangen eller tar han en film eller to til? Foto: MGM/SONY/EON


De siste månedene har det vært en lang rekke spekulasjoner rundt hvem som blir den neste James Bond. Nå ryktes det at Daniel Craig skal ha blitt tilbudt rekordbetaling for å fortsette i rollen.

Dette ifølge Radaronline.com.

De siterer en anonym kilde på at 48 år gamle Daniel Craig skal ha blitt tilbudt svimlende 150 millioner dollar om han spiller i de to neste filmene.

SPECTRE la veldig opp til en slags «Blofeld-trilogi», så dette kan virke sannsynlig at Sony og EON ønsker å videreføre med samme skuespiller. På den annen side er det ikke sikkert at Sony får Bond-rettighetene videre, men det er en annen historie. Ifølge samme kilde skal Sony visstnok ha sikret seg de videre distribusjonsrettighetene.

Kilden til nettsiden sier også at man ser for seg å filme de to neste filmene på rekke og rad.

Tidligere i år, sommeren 2016, rapporterte The Sun at kvinnen som bestemmer – produsent Barbara Broccoli – at hun ønsker at neste Bond-film skal lanseres i 2018.

Daniel Craig uttalte foran SPECTRE at han heller ville kutte hovedpulsåren enn å returnere som Bond, men la senere til at han gir seg selv muligheten til å ombestemme seg.

Den neste filmen vil være den 25. i den offisielle serien.

Christoph Waltz har en kontrakt på å være med i de to neste filmene, gitt at Daniel Craig returnerer.

EON skal ha testet flere aktuelle skuespillere for Bond-rollen. Visstnok skal Jamie Bell (kjent fra serien Turn) og Theo James (kjent fra The Divergent-serien) ha prøvefilmet, skriver Yahoo.com.

Andre navn som er nevnt i 2016 er Aidan Turner og Tom Hiddleston (Loke i Thor-filmene og hovedrollen i agentserien The Night Manager.

Inntil det kommer noe offisielt er det bare å smøre seg med den berømte tålmodigheten og ta alle rykter med en stor klype salt! Det eneste som er sikkert er at James Bond Will Return!Relaterte saker
Mer Bond for Craig? Ikke noe er bestemt ennå (16.08.2017)


JB / 05.09.2016


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Sir James: It's depressing that the words "secret agent" have become synonymous with "sex maniac." "
Casino Royale (1967)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2019. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2019 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…