Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
04.06.21 kl. 20:50

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Svært kostbar James Bond-aften

Bond Girls Are Forever kalles arrangementet som finner sted 20. august 2015 på Victoria Kino i Oslo.


Det koster hele 3.500 kroner per billett om du ønsker å oppleve Thunderball på kino i Oslo med sju Bond-piker som gjester.

I tillegg er det 100 kroner i avgift per bestilling.

Dette ifølge bestillingsinformasjonen fra selskapet Worldeye.no.

Det er Morten Steingrimsen som står bak

Skjermbilder av bestillingsinformasjonen for Bond Girls Are Forever.
arrangementet, som skal finne sted 20. august 2015 på Victoria Kino i Oslo.

Samme sted holdt Steingrimsen forøvrig et tilsvarende Bond-arrangement – Goldfinger 50th Anniversary Gala Event – 22. mai 2014.

«Eksklusivt» er et ord som gjentas ofte i pressemeldingen.

Nyheten om arrangementet ble offentliggjort på VG.no. Der opplyste arrangøren at «begrensede plasser legges ut for salg for en høy pris.».

Men for å finne ut hva billettene koster – og i det hele tatt få muligheten til å bestille – må man gå inn på en egen nettside. Ved registrering får man en egen kode, som igjen gir deg muligheten til å logge inn på samme nettside og så bestille. Det skal per slutten av juli være ca. 180 plasser tilgjengelig.

Arrangøren lover de som er villig til å betale 3.500 kroner en «uforglemmelig kveld hvor James Bond, stil og agent-glamour står i høysetet». Inkludert i prisen er – foruten visning av filmen i 4K – en velkomstdrink, et «førsteklasses måltid», «Q&A-session» med Bond-skuespillerne og en etterfest.

Det er sju Bond-piker som blir gjester på arrangementet. To av disse, Martine Beswick og Luciana Paluzzi, var begge med i filmen som skal hedres, 50-årsjubilanten Thunderball. Av de andre gjestene er det tre som var hovedpikene i sine respektive filmer: Britt Ekland (The Man With the Golden Gun), Maryam d'Abo (The Living Daylights) og Carey Lowell (Licence to Kill), samt to mer perifere Bond-piker: Carole Ashby (Octopussy, A View to a Kill) og Tonia Sotiropoulou (Skyfall).

Ifølge Steingrimsen vil «dette eksklusive arrangementet reflektere Bonds upåklagelige stil.» Det blir utstilling av biler fra Bentley Motors og det originale armbåndsuret som Sean Connery brukte i Thunderball vises frem av den sveitsiske klokkeprodusenten Breitling.

UNICEF – FNs hjelpeorganisasjon for barn – skal få det eventuelle overskuddet fra festaftenen.

Relaterte saker
Fansen synes arrangementet er for dyrt (25.07.2015)


JB / 21.07.2015


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Gen. George Octavius Deckert: He's only one man. What can one man do? "
xXx: State of the Union (2005)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2021. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2021 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…