Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Tre Bond-konserter på rad

From Dr. No to Skyfall fremføres i Ski Rådhusteater, Kolben i Oppegårds kommunesenter, Kolbotn og Follo Folkehøyskole i Vestby fra 17. til 19. oktober 2014. Design: Per Mork, JAMESBOND.no ©


Hølen, Ski og Kolbotnkoret har slått seg sammen for å lage en fest for Bond-fansen høsten 2014.

– Ideen kom fra dirigenten vår, Maria Haug, som sammen med kollegaen Kalina Dimitrova har det musikalske ansvaret for kor og orkester. Samtidig har vi i styret hatt visjoner om den type prosjekter, forteller nestleder Jan Erik Sunde i Kolbotnkoret til JAMESBOND.no.

Det er bare å merke av datoene fredag 17.10, lørdag 18.10 og søndag 19.10. i hhv. Ski Rådhusteater, Kolben i Oppegårds kommunesenter, Kolbotn og Follo Folkehøyskole i Vestby.

Hølen filmklubb skal også ha James Bond-arrangement og de tre samarbeidende korene vil opptre for dem.

– Det er et såpass stort prosjekt at vi trenger å være flere. Vi har øvd på det siden jul, sier Sunde.

De har engasjert lokale musikere fra Oppegård. Det blir et tradisjonelt bandoppsett, og ikke strykere eller blåserrekke. Det besørges via keyboardistene.

– Vi

JOHN BARRY: Svært mange sanger skrevet av denne mannen vil bli å få hørt.
har normalt sett en stor konsert hvert år. Dette blir større enn det vi vanligvis har.

– Er det mange James Bond-fans i korene?

– Om det ikke er det fra før av, så blir det det nå! sier Jan Erik Sunde.

Slik presenteres arrangementet av korene selv:

From Dr. No to Skyfall

Velkommen til en forrykende konsert i beste James Bond stil! Hølenkoret, Skikoret og Kolbotnkoret har samarbeidet om et omfattende prosjekt. Her kan du oppleve ca.120 korsangere, med tre dirigenter, som med sine egne solister og musikere på et profesjonelt nivå, fremfører 25 av tittellåtene fra de kjente James Bond filmene. Ta deg tid til å bli med på en musikalsk reise, hvor de tre ansvarlige dirigentene Maria Haug, Kalina Dimitrova og Sverre Tollefsen Laupstad leder oss elegant gjennom kvelden.

JB / 30.06.2014 Sist oppdatert: 01.10.14 kl. 12:47


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Natalya Simonova: What is it with you and moving vehicles? "
GoldenEye (1995)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…