Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Sjeldne kommentarspor for tre Bond-filmer

Criterions LaserDisc-spesialutgaver.


MP3-filer av de «forbudte» kommentarsporene på Criterions LaserDisc-spesialutgaver av Bond-filmene er nå lagt ut for fri nedlasting.

Det er The 007 Dossier som sørger for at fansen nå kan høre de tre flotte kommentarsporene på Dr. No, From Russia With Love og Goldfinger, i tillegg

til to musikk og effektspor for Dr. No og Goldfinger.

The Criterion Collection ga i 1991 ut de aller første spesialutgavene av Bond-filmer, naturlig nok startet de med de tre første i serien.

Men de måtte trekke tilbake utgavene da Albert R. Broccoli og EON Productions ikke likte at som ble sagt på kommentarsporene, og LaserDisc-utgavene ble senere relansert uten kommmentarsporene og ekstramaterialet.

Av forståelige grunner er disse utgavene i ettertid blitt både sjeldne og kostbare, men undertegnede var så heldig å skaffe dem da de var nye, og før de ble «forbudte».

Du kan streame de eller laste ned alle sporene her: The 007 Dossier.

Du kan også lese mer om utgivelsene i indekset her: JAMESBOND.no: LaserDisc-indeks

Relaterte saker
Slik er den nye videoboksen (04.09.2015)


JB / 09.05.2014


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Dr. No: East, West, just points of the compass, each as stupid as the other. "
Dr. No (1962)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…