Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Benedict Cumberbatch som Ian Fleming?

Benedict Cumberbatch er aktuell som Ian Fleming i den kommende filmen Ian Fleming: The man behind James Bond.


Benedict Cumberbatch har blitt spurt om han har lyst å spille Ian Fleming i en ny biografifilm.

Det melder The Tracking Board.

Det har vært laget en lang rekke TV-filmer – og senest en miniserie – om Ian Flemings liv, som nå vises på HBO og er tilgjenglig på DVD.

Men den store, flotte filmen om Fleming har aldri blitt laget. Kanskje blir dette filmprosjektet det som skal til?

Filmen skal nemlig være basert på Andrew Lycetts kritikerrostebiografi fra 1995, Ian Fleming: The man behind James Bond.

Her forteller Lycett om Flemings liv sett under ett, og hvordan han under andre verdenskrig fikk inspirasjonen til å skape James Bond.

Animus Films og K5 skal produsere filmen, mens Matthew Brown skriver manuset til filmen.

Produsentene skal begynne å filme mot slutten av 2014, og de mener at Cumberbatch vil være den beste til å portretere forfatteren.

De mener, ifølge rapporten på The Tracking Board, at stjerneskuespilleren – kjent for Sherlock Holmes, 12 Years a Slave og den siste Star Trek-filmen – har det som passer til å spille Fleming.

Cumberbatch er ikke bare blitt en stor stjerne i det siste, men han har også skuespillerferdighetene og det typiske, britiske utseende som trengs.

I filmen skal vi bli tatt med inn på en reise til andre verdenskrig, da vi følger Fleming i Naval Intelligence, som gjorde mange topphemmelige operasjoner. Filmen skal ikke fortelle om hele livet hans, men fokusere på en viktig del fra det som gjorde Fleming i stand til å skrive om agent 007.

Duncan Jones skulle opprinnelig regissere filmen, men trakk seg etter som det kom i tidsklemmen mht. hans Warcraft-prosjekt. Warcraft dreier seg om det populære videospillet med samme navn.

Budsjettet på Ian Fleming-filmen er på cirka. 40-50 millioner dollar. Åpenbart ser filmprodusentene seg nå også om etter en ny regissør og alle de ledende skuespillerne.

Vi krysser fingrene for at prosjektet blir en realitet!

William Gundersen / 26.04.2014


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Lord Scrumptious: Time's up. Had your chance. Muffed it. Good morning. "
Chitty Chitty Bang Bang (1968)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…