Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Brosnan tilbake som spion

Bilde fra innspillingen av November Man.


Back as spy! I filmen November Man spiller Pierce Brosnan eks CIA-agenten Peter Devereaux, mens eks-Bond-pike Olga Kurylenko også er med.

Myles Nestel i filmselskapet The Solution har snakket med The Hollywood Reporter under filmfestivalen i Berlin.

Han forteller at Brosnan er tilbake i spionmodus.

– Jeg liker å tro at dette er den James Bond han alltid har ønsket å spille. Karakteren er ikke like overlegen og kantene er litt røffere. Jeg er en slags Bond-frik, så dette er et lidenskapelig prosjekt for meg, forteller Nestel til det amerikanske fagbladet.

Nestel mener at November Man kan være en potensiell franchise. Hvis filmen blir en suksess, kan det bli flere i serien. Filmen har en planlagt kinopremiere i USA den 13.11.2014.

November Man er basert på romanen There Are No Spies av Bill Granger, som er den sjuende romanen i The November Man-bokserien, opprinnelig publisert i 1987.

Regissøren er veteranen Roger Donaldson (68), blant annet kjent for den gnistrende 80-talls thrilleren No Way Out, og 80-talls slageren Cocktail (1988), sci-fi-skrekkfilmen Species (1995), og Brosnan-filmen Dante's Peak (1997).

Filmen er co-produsert av Brosnan og hans businesskollega, Beau St. Clair, i produksjonsselskapet Irish DreamTime. Prosjektet har vært planlagt i flere år, men er først nå blitt en realitet.

Overfor W.E.N.N. sa Brosnan i 2013 at han tror det er plass til en annen spion, og at Daniel Craig ikke kan få alt for seg selv.

– Min co-stjerne er en herlig skuespiller kalt Olga Kurylenko, som går fra den ene mannlige hovedrolleinnehaveren til den andre som hete måltider. Hun startet med Daniel Craig og hun ender opp med Brosnan! Det er den eldre spionen, og den yngre spionen.

Her er det bare å glede seg!

Relaterte saker
Pierce Brosnan om SPECTRE (19.11.2015)


JB / 09.02.2014


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Vesper Lynd: Am I going to have a problem with you, Bond? James Bond: No, don't worry. You're not my type. Vesper Lynd: Smart? James Bond: Single. "
Casino Royale (2006)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…