Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Halle Berry måtte være mest mulig sexy

Etter at hun har kommet opp fra vannet – et glass mohito! Giacinta 'Jinx' Jordan (Halle Berry) og James Bond (Pierce Brosnan).


Den klassiske opp av sjøen-hyllesten i Die Another Day (2002), spilt av Halle Berry som Jinx, var en kald affære.

Ikke lett å ose sensualitet, seksualitet og lyst når man fryser rumpen av seg!

Det

Ikke vond å se på: Giacinta 'Jinx' Jordan (Halle Berry).
var ikke «sexy nok» da hun steg opp av vannet, forteller Halle Berry (nå 46) i et intervju med Total Film. I henhold til filmskapernes ønsker.

Scenen skulle være en hyllest til Dr. No (1962), hvor Honey Rider, spilt av Ursula Andress, kommer opp av vannet.

– Sjøen var iskald! Jeg måtte gjøre scenen ganske mange ganger også. Jeg gikk inn i vannet og ut av vannet. Så måtte jeg gå opp på stranden på «en bestemt måte». De fortalte meg hele tiden: «Kan du gjøre det mer sexy?» Og jeg ropte tilbake til dem. «Dette er alt jeg har av sexy! Jeg får hofteskader hvis jeg prøve å gjøre det mer sexy!»

I intervjuet med det anerkjente filmmagasinet indikerer Berry at Pierce Brosnan – naturlig nok – er hennes favoritt-Bond, men hun liker sexappellen til Daniel Craig.

– Jeg syntes at scenen hvor Daniel kommer opp av vannet var ganske sexy. Bra for ham! Jeg jobbet med Pierce, så jeg vil alltid ha min favoritt …

Da Halle Berry var en liten pike fikk hun ikke se voksenfilmer som James Bond.

– Min mor syntes de filmene var mest for voksne, så jeg fikk aldri muligheten. Det var først da jeg ble eldre jeg ble klar over Bond, sier Halle Berry i intervjuet.

SE SCENEN NEDENFOR!



JB / 13.08.2013


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Sévérine:How much do you know about fear? James Bond:All there is. Sévérine:Well, not like this... Not like him... "
Skyfall (2012)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…