Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
25.08.19 kl. 09:04

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
ANNONSER
STØTTESPILLERE
Morten Tyldum har møtt Bond-produsentene

Regissør Morten Tyldum. Foto/Copyright: Erik Aavatsmark / Friland


Eon Productions har vært i kontakt med den norske regissøren Morten Tyldum, kjent for Hodejegerne.

Det melder Comoyo Filter, som JAMESBOND.no-journalist Morten Steingrimsen også skriver for.

– Jeg kan bekrefte at jeg har hatt et møte med Barbara Broccoli og Michael Wilson. De er fans av «Hodejegerne», og ville vite om jeg var tilgjengelig framover, samt at jeg skulle lese et manus. Noe mer vil jeg ikke kommentere om den saken, skriver Tyldum i en e-post til Comoyo Filter.

VG.no videreformidler også saken etter at det norske nettstedet skrev om det. De skriver at Tyldum sier at han møtte Bond-produsentene i Los Angeles. Den norske regissøren ser på det som et stort kompliment.

– Jeg hadde uansett ikke hatt tid til å jobbe med James Bond nå. Men de spurte meg om tilgjengeligheten i de neste to årene. Når jeg nå flytter til London, hvor de har sitt hovedkontor, skal vi ta et nytt møte. Vi kommer til å holde kontakten, sier Tyldum til VGnett.no.

Steingrimsen forteller til landets største avis at Tyldum er den eneste av de aktuelle Bond-regissørene som har bekreftet at han har vært i samtaler

– Han er også den eneste så langt som har bekreftet at han har fått manus til gjennomlesing. Mange blir vurdert, men ikke så mange får manuset i hendene, sier Steingrimsen til VG.no.

JB / 29.05.2013


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"David Breckinridge: Holster your weapons! "
The Sentinel (2006)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2019. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2019 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…