Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
31.10.20 kl. 16:37

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
«Vi er sønderknuste»Slik beskriver Bond-produsentene hva de føler etter at Sam Mendes takket nei til å regissere den neste Bond-filmen.

Det er i et intervju med den britiske avisen The Telegraph at produsentene letter på sløret.

Ifølge Michael G. Wilson (som har jobbet med samtlige Bond-filmer siden 1973) fikk de vite Mendes’ avgjørelse kun dagen før kunngjøringen.

Avgjørelsen kom med andre ord som en stor overraskelse.

Det spekuleres som kjent høyt og lavt om hvem som skal lage den neste Bond-filmen.

Blant de svært mange navnene

Barbara Broccoli (arkivbilde)
som nevnes som potensielle kandidater, finner vi prestisjeregissører som Alfonso Cuarón, David Fincher, Ridley Scott, Kenneth Branagh og Joe Wright.

Men på nåværende tidspunkt aner ikke produsentene hvem som erstatter Mendes.

– Vi er sønderknuste. Vi hadde ikke forventet at Mendes takket nei, så jeg har ingen anelse om hvem som skal erstatte ham. Vi sørger fortsatt. Vi fant det ut bare en dag før kunngjøringen. Jeg tror at han føler seg ferdig nå, men forhåpentligvis kan vi friste ham tilbake.

Barbara Broccoli legger til:

– Vi er veldig lei oss fordi han bestemte seg for ikke å gjøre det, vi ønsket virkelig å ha han med.

Intervjuet ble gjort i forbindelse med utdelingen av South Bank Sky Arts Awards. Skyfall vant en av de gjeveste prisene.

Selv om produsentene synes utmerkelsen var gledelig, er det ikke utmerkelsen som er det viktigste nå – men å finne en ny Bond-regissør.

Morten Steingrimsen / 14.03.2013


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Cody Banks: What? That's impossible! Kids have been snooping around this place for years! Someone would've found the entrance by now! C.I.A. Director: That's why we put it... where no-one wants to spend too much time. "
Agent Cody Banks 2: Destination London (2004)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2020. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2020 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…