Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Norsk Daniel Craig «look-alike»

Jan-Ove Sjøholt – Norges svar på James Bond. Foto: Jon Skille Amundsen. Make-up artist & styling: Sara Schultz Pedersen. © Gjengitt med tillatelse.


Møt Jan-Ove Sjøholt – mannen som er Norges svar på James Bond.

Siden han var guttunge har Jan-Ove Sjøholt vært fascinert av agent 007. Han, som mange andre av oss! Men med årene har fascinasjonen gått over til å bli en hobby, som nå er videreutviklet.

Sjøholt forteller til JAMESBOND.no:

– Vi har alle filmene her hjemme og guttene mine, Thomas og David, har flere ganger hinte om at «Pappa, du ligner på James Bond». Og det har jeg nå gjort noe noe med. Jeg fikk hjelp av min gode venn og fotograf Jon Skille Amundsen og vips så ble jeg nesten Bond.

Make-up artist Sara Schultz Pedersen hjalp også sterkt til sluttresultatet, understreker den «norske Bond».

Overfor Norges Bond-nettsted nr. 1 forteller Jan-Ove Sjøholt at han nå vil påta seg oppdrag på events & lignende som «James Bond look-alike».

– Etter mange års kampsporttrening vet jeg også hva som ligger bak alle actionscenene som Daniel Craig gjennomfører. Dette er bare tøft, selv om Roger'n også er en favoritt, medgir han.

47-åringen sier videre at han alltid har latt seg inspirere av Bond-filmenes kreativitet og finurligheter.

– Jeg må jo si at det har vært varierende kvalitet underveis i serien, men Bond overlever uansett.

Til daglig driver den norske Bond med firmaet InZight AS, som tar for seg salgstrening. Han er utdannet sykepleier og har lederutdanning fra BI.

JB / 19.10.2012


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Paris Carver: I used to look in the papers every day for your obituary. James Bond: Sorry to disappoint. "
Tomorrow Never Dies (1997)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…