Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Kinnear og Brosnan i Matador

Om hva som kan skje når en omreisende leiemorder og en selger tilfeldigvis møtes i en bar i Mexico City.



The Matador er regissert av som fra før av ikke har noen store produksjoner på sin regissør-merittliste. Til gjengjeld har han fått med seg to herrer på skuespillersiden

Pierce Brosnan spiller en slesk leiemorder i The Matador.
som ikke skulle trenge noen videre introduksjon. Greg Kinnear har tidligere medvirket i filmer som As Good as It Gets, Nurse Betty og Stuck On You, mens Pierce Brosnan selvfølgelig er mest kjent for James Bond-rollen.

The Matador handler altså om to menn som tilfeldigvis møtes og som begge sliter med problemer på hver sin kant. Den aldrende leiemorderen Julian Noble (Brosnan) får ikke så mange oppdrag lenger som han en gang gjorde, mens selgeren Danny Wright (Kinnear) sliter med tapet av sønnen sin. Et slags vennskap oppstår etter hver mellom dem, men det blir selvfølgelig forviklinger når Julian ber Danny om hjelp til sitt neste oppdrag.

Filemen har blant annet blitt belønnet med en Golden Globe-nominasjon.

DVD-utgivelsen av The Matador kommer med bilde i 16:9 letterbox og lyd i Dolby Digital 5.1. Som supplement skal det følge med en minidokumentar, utelatte scener, et kommentarspor med regissøren og en alternativ åpningssekvens.

Her i Norge kan Scanbox opplyse at The Matador har DVD-release 23. august. I britisk sone 2 slippes den på markededet 10. juli.



LH / 16.05.2006 Sist oppdatert: 24.10.06 kl. 23:41


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"David Breckinridge: Holster your weapons! "
The Sentinel (2006)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…