Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Traileren for Skyfall er her



Så er endelig den offisielle traileren til Skyfall her.

Traileren røper muligens mer enn man strengt tatt vil like å vite, så for de som vil se den 23. offisielle Bond-filmen uten noen forhåndskunnskap: ikke les videre og ikke se traileren nedenfor!

To varianter av traileren ble offentliggjort 31. juli. Den ene er beregnet på det amerikanske markedet og den andre det internasjonale markedet utenfor USA. Det er noen små forskjeller på de to, selv om mye av de samme sceneutsnittene er med i begge. En vesensforskjell er at den internasjonale versjonen viser en het dusjscene med agent 007 og en av hans damer.

Skyfall er den tredje Bond-filmen med Daniel Craig som James Bond og den første filmen i filmserien – som feirer 50-årsjubileum i år – siden 2008. Dette er det nest lengste oppholdet mellom filmer i serien siden Licence to Kill (1989) og GoldenEye (1995).

Skyfall er regissert av Sam Mendes, en britisk regissør med en veldig god merittliste fra før av, blant anent American Beauty (1999) – som han vant både Academy Award og Golden Globe for – og Road to Perdition (2002).

I øvrige roller finner vi Judi Dench som M og Ben Wishaw (kjent fra The Hour TV-serien) som Q. Q er altså tilbake i serien for første gang på ti år. Andre hovedroller spilles av Bérénice Marlohe, Javier Bardem, Naomie Harris, Ralph Fiennes og Albert Finney.

Manuset er skrevet Neal Purvis, Robert Wade og John Logan.

Norgespremieren på Skyfall finner sted 26.10.2012.

NEW SKYFALL INTERNATIONAL TRAILER

NEW SKYFALL US DOMESTIC TRAILER

Følg med her på JAMESBOND.no for aktuelle Skyfall-nyheter i tiden frem mot premieren. Vi vil intensivere oppdateringen av både nyhetsseksjonen og snart også indeksene her på nettsiden.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

JAMESBOND.no på Facebook

JB / 01.08.2012


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Tom Bishop: I thought spies drank martinis. Nathan Muir: Scotch, never less than twelve years old. Tom Bishop: Is that right? Agency rules? Nathan Muir: My rules. "
Spy Game (2001)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…