Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Sigurd fikk møte Bond-piken

Bérénice Marlohe som har rollen som Séverine i Skyfall. Foto: Sigurd Moe Hetland. ©


Den norske James Bond-fan Sigurd Moe Hetland fikk tidligere i sommer en eksklusiv sniktitt på Skyfall og Bond-piken i nevnte film.

Du trodde du var heldig som har sett traileren til Skyfall? En nordmann har sett mye, mye mer ...

Den årlige, lukkede fagmessen for film- og kinorepresentanter fra hele Europa – CineEurope – fant sted i Barcelona i tiden 18.-21. juni 2012.

På denne messen får påmeldte yrkesaktive innen dette feltet kjennskap til nyheter både vedrørende kinoteknikk, kinostoler, popcornmaskiner og sjokolade og lignende samt nyheter om kommende filmer på verdensbasis fra de store Hollywood-selskapene.

Fra Norge var blant annet Sigurd Moe Hetland til stede. Han er nå pensjonert, men jobbet i en mannsalder for Oslo Kino. Her er hans rapport fra arrangementet:

Ved Sony Picture Entertainment sin programpost ble vi presentert for bl.a. den kommende James Bond-filmen Skyfall – med ca ti minutter usammenhengende og til dels uferdige opptak som vi, ifølge presentatøren, var «The First Audience Ever» til å få se.

Etter visningen entret en av Bond-damene scenen og hilste tilskuerne fra produksjonsteamet. Det var skuespillerinnen Bérénice Marlohe som har rollen som Séverine i Skyfall.

Som messens hovedfotograf var undertegnede den eneste som hadde tillatelse til å ta bilder under de offisielle presentasjonene på messen. Jeg ble derfor forespurt av Sonys representanter om å spesialfotografere på den tilstelningen som de hadde laget i anledning Skyfall-presentasjonen. Sony ønsket bilder av Bérénice Marlohe sammen med så mange representanter fra messedeltakerne som det var mulig å få til i løpet av den tilmålte tiden på ca 15-20 minutter. Alle disse representantene ble registrert av Sony for senere PR-bruk. Køen av interessenter ble ganske stor etter hvert, og jeg fikk faktisk tatt bilder av ca 60 ”heldige” som hver for seg ble foreviget sammen med henne.

Jeg fikk også tatt et godt bilde av henne alene, som jeg gjerne deler med leserne av JAMESBOND.no.

Skyfall lanseres 26. oktober og mange James Bond-fans gleder seg. :D

Sigurd Moe Hetland



JB / 01.08.2012


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Francisco Scaramanga: You get as much pleasure out of killing as I do, so why don't you admit it? James Bond: I admit killing you would be a pleasure. "
The Man With The Golden Gun (1974)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…