Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
28.03.20 kl. 20:50

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
James Bond: 50 Years of Movie PostersJames Bond: 50 Years of Movie Posters er en av jubileumsbøkene vi gleder oss mest til.

De fleste av oss har verken råd – eller plass – til å henge opp så mange originale James Bond-plakater i våre hjem. Selv har JAMESBOND.no-redaksjonen noen sjeldne og flotte plakater, selvsagt, og vi vet det også finnes flere andre norske samlere med noen sjeldenheter.

Men for de fleste av oss blir brorparten av plakatene en «våt drøm». Og hva er bedre enn å drømme seg bort i en god bok?

James Bond: 50 Years of Movie Posters utgis 3. september 2012 fra forget Dorling Kindersley, i hardcover.

Ifølge forhåndsreklamen kommer den sammen med to eksklusive «prints», som vi antar er to miniplakater.

Boken er skrevet av produksjonsdesigner Dennis Gassner og tar for seg alle plakatene fra Dr. No i 1962 til Skyfall i 2012.

Det skal være den mest omfattende visningen av Bond-plakater i bokform noensinne. Fansen får også se ubrukte konseptuelle plakater, unike teaserplakater og lobbykort fra omtrent alle land i verden hvor filmene har vært vist.

Det kommer også en rekke andre spennende bøker i anledning 50-årsjubileet for Bond-filmserien. Disse skal vi også komme tilbake til – og vi vil legge de inn i vårt omfattende bokindeks med tid og stunder.

JB / 11.06.2012


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"James Bond: Hello. My name is James St. John Smythe. I'm English. Stacey Sutton: I never would have guessed. "
A View To A Kill (1985)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2020. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2020 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…