Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Ny trailer for Johnny English Reborn

Ny trailer for Johnny English Reborn.


30. september er det duket for en ny film med Johnny English på kino. Den nye traileren virker svært lovende og kan hjelpe sultne Bond-fans med å korte ned ventetiden til Bond 23.

Rowan Atkinson gjentar rollen som Johnny English, MI7-agenten som stadig setter både seg selv og Storbritannia – for ikke å snakke om verden – i fare. Atkinson har tidligere hatt en mindre rolle i den uoffisielle Bond-filmen Never Say Never Again. Også da spilte han en fomlende agent. I Johnny English Reborn får han selskap av Rosamund Pike som spilte Bond-pike i Die Another Day.

Den mest direkte Bond-parodien som vises i traileren er fallskjermhoppet fra The Spy Who Loved Me, men vi kjenner igjen flere typiske elementer fra andre filmer. Eksempler på det er kortspill på et kasino, noe som angivelig er hovedfiendens hovedkvarter på toppen av et fjell (On Her Majesty’s Secret Service, For Your Eyes Only), en skurk med trekk som minner om en blanding av Rosa Klebb og Oddjob, og et humoristisk kjøretøy (omtrent samtlige filmer med Roger Moore) i en scene som umiddelbart drar assosiasjoner til biljaktsekvensen i A View to a Kill. English ser også ut til å ha en farget medhjelper i Reborn. I Never Say Never Again var også Leiter afrikansk-amerikaner, så kanskje det er en slags hilsen til den filmen?

Traileren avslører at det ikke bare er Bond-filmene som parodieres, men også filmer som Batman Begins og Austin Powers – International Man of Mystery(!); «You old hag. She’s the killer!» «She’s my mother!»

Universal Pictures annonserte 8. april 2010 at de skulle lage en oppfølger til den første Johnny English-filmen. Innspillingstart skjedde 11. september 2010 i London, og siden er det filmet flere steder i Storbritannia og i Hong Kong.

Ifølge presseinformasjonen må Johnny English denne gang forsøke å stanse en gruppe internasjonale terrorister før de eliminerer en verdensleder og skaper globalt kaos. Under oppdraget oppdages en konspirasjon som går langt inn i egne rekker. I årene siden MI7s toppspion forsvant fra radaren, har han forbedret sine evner i Asia et eller annet sted.

Den nye traileren for Johnny English Reborn kan du se her:



Relaterte saker
Austin Powers fyller 20 år! (29.04.2017)


Joakim Krane Bech / 01.08.2011


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Johnny English: A good agent doesn't need gadgets. The only gadgets I've ever needed are a sharp eye, sensitive hearing and a whole bunch of bigger brains. "
Johnny English (2003)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…