Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Ny 007SHOP

En helt unik nettbutikk ble lansert mandag 6. september 2010: 007SHOP.no.


Det er med stor glede og stolthet vi kan presentere 007SHOP.no.

Nettbutikken her på JAMESBOND.no har vært en liten oase i havet for de som vil kjøpe Bond-produkter, men teknisk sett har løsningen vært heller laber. Det er vi de første til å medgi.

Etter en altfor lang ventetid, dessverre, kan vi nå omsider presentere nye 007SHOP.no.

Du finner nettbutikken, som før, via JAMESBOND.no, men det er mye nytt. Butikken har fått eget domene, slik at man kan besøke den direkte.

Og viktigst: Butikken er blitt mye bedre, med mange flere varer. På alle nivåer. Designet er stilfullt og moderne. Menyene enkle og oversiktlige. Og endelig kan man betale som i alle nettbutikker med respekt for seg selv – med en trygg og sikker kredittkortløsning. Systemet er levert av DISB Payment Services, landets ledende innenfor sitt felt. Det er 100 % trygt og du kan selvsagt bruke Verified by Visa og Masterard Secure-løsningen.

Ved lanseringen har vi nøyaktig 250 ulike James Bond-varer i sortimentet, og flere vil det bli fremover, spesielt hvis butikken blir en suksess. Vi satser mye penger på et solid og bra vareutvalg i årene som kommer, slik at 007SHOP.no skal forbli en helt unik spesialbutikk.

Nettbutikken er utviklet og designet av Pers Design – vår faste samarbeidspartner her på JAMESBOND.no. Stor takk til ham for en enestående innsats.

Relaterte saker
Supertilbud i 007SHOP: 007 % rabatt (06.12.2010)


JB / 06.09.2010


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Helga Brandt: I've got you now. James Bond: Well enjoy yourself. "
You Only Live Twice (1967)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…