Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Craig klar for The Girl With The Dragon Tattoo

Daniel Craig.


Daniel Craig skal spille journalist Mikael Blomkvist i Hollywood-versjonen av Millennium-film nummer en.

Deadline.com kan melde at avtalen nå er i boks med Daniel Craig.

Filmen skal spilles inn i Sverige i høst og selveste David Fincher (Se7en) skal regissere.

Craig har også opsjoner om å spille hovedrollen i de to potensielle oppfølgerfilmene, om den første blir en suksess.

The Girl With The Dragon Tattoo er altså tittelen, på det som på norsk heter Menn som hater kvinner.

De to neste filmene skal på engelsk hete The Girl Who Played With Fire (Jenta som lekte med ilden) og The Girl Who Kicked The Hornets' Nest (Luftslottet som sprengtes).

Ifølge Deadline.com skal innspillingen begynne i Sverige straks Craig er ferdig med Cowboys and Aliens. Forhandlingene tok også ekstra lang tid grunnet sjongleringen med overnevnte filmprosjekt og en mulig ny Bond-film (som nå er utsatt). Det er Sony Pictures Entertainment som skal lage de amerikanske Millennium-filmene.

Imens fortsetter arbeidet med å bekle de andre viktige rollene i filmen, skriver Deadline.com. Av spesielt interesse er selvsagt den viktigste rollen, som Lisbeth Salander. Her skal aktuelle kandidater være Ellen Page, Mia Wasikowska (Alice in Wonderland), Emily Browning (Sucker Punch), Sara Snook (Sleeping Beauty), Rooney Mara (The Social Network) og Sophie Lowe (Blame).

The Girl With The Dragon Tattoo skal verdenslanseres 21.11.2011.

JB / 27.07.2010


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
05.09.10 - 0.31 skrev MisterQ: 
Jeg har selv lest bøkene og synes dem er veldig bra. Filmene var også bra men var ikke så heldig gjennomført all kuttingen. Litt vanskelig å få med sammenheng nå og da. Samt tolkningen av Mikael Blomkvist var litt uinspirert. Men dette kommer fra en som har lest bøkene på forhånd av filmen. Jeg er også selv meget spent på den amerikanske utgaven.


05.09.10 - 0.22 skrev TheaBond:  Spennende
Jeg har virkelig sansen for disse filmene, og jeg tror Daniel Craig kommer til å gjøre en bra jobb nå når disse filmene skal "amerikaniseres".


Side 1 av 1   1

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Xander Cage: I live for this shit. "
xXx (2002)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…