Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Sir Roger Moore i Norge

Roger Moore under signeringsarrangementet på Tanum bokhandel i Oslo. Foto: John Berge. © JAMESBOND.no (KLIKK PÅ BILDET FOR STØRRE VERSJON!)


Skuespillerlegenden er i landet for å lansere sin nye biografi Mitt navn er Moore.

Køen var lang da Roger Moore startet signeringen før annonsert klokkeslett, kl. 17.00, fredag 5. desember på Tanum bokhandel i Oslo.

Kjapt og effektiv gikk det også for seg, med Moores to nokså strenge assistenter, som fulgte nøye med etter hvert som hver person kom frem til «skranken». En av disse er medforfatter av biografien, og Moores personlige assistent, Gareth Owen. Han driver også nettstedet Bondstars.com.

Alle som ville ha noe annet enn boken Mitt navn er Moore signert, fikk blankt nei. De som spurte om bilde, fikk et blidt «yes, of course» til svar fra 81-åringen.

Han blir i landet hele helgen, og har gjort en rekke presseintervjuer i dag og flere skal gjennomføres i morgen. Da har bl.a. JAMESBOND.no fått innvilget en halvtimes audiens.

Uten at vi har noen nøyaktig oversikt, vet vi at Moore også er med i flere TV-programmer i helgen. Ett vet vi om, og det er kveldens TV2-program «Senkveld» med Thomas og Harald. De har Moore som gjest, sammen med Liv Ullmann og Katie Melua.

Roger Moore kjenner Ullmann fra over 30 år tilbake. De to var nemlig prisutdelere sammen på Oscarutdelingen i 1975, skriver TV2.no.

Fredag kveld er det mottakelse for skuespilleren og hans danske kone, Kristina Tholstrup, i Aschehougs villa i Drammensveien 99. Også der er JAMESBOND.no tilstede, og vi vil selvsagt rapportere derfra senere her på nettsiden.

I mellomtiden kan vi anbefale fansen å lese boken, den er lettlest og interessant, og sjekke ut en eller flere av Moores filmer på DVD. (Eller se den ene av de 007 av hans filmer, som foreløpig er på Blu-ray Disc, Live And Let Die.)

Lang kø under signeringsarrangement på Tanum bokhandel i Oslo. Foto: John Berge. © JAMESBOND.no (KLIKK PÅ BILDET FOR STØRRE VERSJON!)


Relaterte saker
Eksklusivt intervju med Roger Moore (10.06.2009)


JB / 05.12.2008


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Sir Donald Munger: You have been on holiday, I understand. Relaxing, I hope? James Bond: Oh, hardly relaxing, but most satisfying. "
Diamonds Are Forever (1971)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…