Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Nye bilder fra Quantum of Solace

James Bond (Daniel Craig) og agent Fields (Gemma Arterton). FOTO: Movieweb.


Det er blitt sluppet tre nye pressebilder fra innspillingen av den kommende Bond-filmen Quantum of Solace. Bildene må sies å bekrefte at det å være MI6-agent anno 2008 er en fysisk krevende jobb.

James Bond i kjent stil

De nye bildene viser ulike sider av Bond i totalt ulike situasjoner, og hinter muligens om sterke kontraster i den kommende filmen. Ett av bildene er relativt tradisjonelt, det viser Bond i en sosial situasjon sammen med agent Fields (spilt av Gemma Arterton). Riktignok er ikke smokingen på plass, men Bond er likevel ulastelig antrukket i mørk dress, og settingen er kjent.

Bildet av 007 med hevet pistol vil vel heller ikke overraske noen, men snarere være en lettelse. En Bond-film skal inneholde action og skyting, og James Bond i Daniel Craigs skikkelse ser ut til å være riktig så målbevisst i blikket.

Virker kjent

Det tredje og i denne omgang siste bildet er av den mer utradisjonelle sorten. Vi ser James Bond sitte i en bil, arrete og fæl. Riktignok

James Bond i kjent stil. FOTO: Movieweb.
fikk James Bond skikkelig juling i Casino Royale (2006), og han var langhåret, ubarbert og generelt uflidd i Die Another Day (2002). Likevel gir dette bildet meg assosiasjoner helt tilbake til Timothy Daltons tid. Bildet av en tilsynelatende herjet Daniel Craig med blødende sår og bustete frisyre er en direkte påminnelse om James Bond etter dødskampen i ørkenen i Licence to Kill (1989).

En liten digresjon ...

Quantum of Solace spilles inn på lokasjoner i Panama og i ørkenen i Chile. Licence to Kill ble også spilt inn i blant annet latin-Amerika, nærmere bestemt i Mexico. I tillegg var Bond også den gang ute etter hevn. Dalton-fans (som meg selv) kan håpe på et spektakulært actionklimaks i en gudsforlatt ørken også i Quantum of Solace, som

En særdeles rufsete James Bond (Daniel Craig). FOTO: Movieweb.
en slags honnør til en av de virkelig «gode, gamle» filmene.

Dette blir selvsagt bare spekulasjoner som i all hovedsak baserer seg på undertegnedes umiddelbare assosiasjoner til bildet. Det er ikke uttalt fra noe hold at Quantum of Solace på noen som helst måte skal peke til, eller assosieres med Licence to Kill.

Se også bakomfilm med regissør Marc Forster her.

Quantum of Solace får verdenspremiere 7. november 2008. Følg med her på JAMESBOND.no for de ferskeste nyhetene!

MER INFO OM Quantum of Solace?

Les alle sakene vi tidligere har skrevet om Quantum of Solace her.

Les vår filmindeks-side om Quantum of Solace her.

DISKUTER Quantum of Solace MED ANDRE FANS I CLUB JB FORUM!

Følg denne linken:

Quantum of Solace (2008) CLUB JB FORUM-diskusjon



Relaterte saker
Quantum of Solace: Definitive Edition (09.05.2010)


Alexander Hagen / 09.04.2008


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Kamal Khan: Mr. Bond is indeed of a very rare breed... soon to be made extinct. "
Octopussy (1983)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…