Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Sterk misnøye med Craig

Daniel Craig har fått en negativ respons fra fans og medie på et nivå som ingen andre James Bond-skuespiller tidligere har opplevd.

Den massive misnøyen med Daniel Craig, som særlig har versert i engelsk presse og blant mange fans, har ikke roet seg ned, snarere tvert i mot.

Enkelte nettsteder

Det hjelper ikke at disse damene ser ut til å like ham – mange av Bond-fansen gjør det ikke. Vesper Lynd (Eva Green), James Bond (Daniel Craig) og Solange (Caterina Murino).
har i den reneste Blofeld-ånd hatt til hensikt å sverte Craig mest mulig. Et eget nettsted, kalt www.craignotbond.com, går hardest ut mot ham.

Kritikken går i hovedsak ut på at Daniel Craig ikke har det som skal til for å spille Bond. Ikke er han særlig pen, og tillegg har han blondt hår, som bryter for mye med Bond-prototypen. Noe av kritikken går også ut på at Craigs filmmeritter tilsier at han heller burde fått rollen som skurken Le Chiffre, og ikke som helten James Bond. Hans tidligere roller har ofte vært antihelter, deriblant en gangster, en pedofil, en narkolanger og en leiemorder. I manges øyne er det nettopp slike karakterer Daniel Craig passer best til å spille. Tiden vil vise om hans kritikere må svelge sine ord.

Pierce Brosnan har uttrykt sympati for Daniel Craig, som til nå under innspillingen har fått røff fysisk medfart. Blant annet fikk han to tenner slått ut under en slåsskampscene filmet i Praha.

– Det er en fysisk påkjenning å spille Bond. Selv ble jeg sydd og lappet sammen ved flere anledninger under arbeidet med mine filmer, men det kom aldri ut i pressen. Brosnan sier at den som spiller Bond må regne med å få litt juling. Når han blir konfrontert med pressens røffe reaksjon på at Craig ble den nye Bond, sier han diplomatisk at Craig er en god skuespiller.

– Det er tøffe farvann, og han må belage seg på å tåle en del. Men når alt kommer til alt, tror jeg det er han som kommer til å le sist.

Relaterte saker
Pierce Brosnan har forsont seg med Bond-stemplet (29.11.2009)


Vidar Eliassen / 01.04.2006 Sist oppdatert: 25.10.06 kl. 01:32


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Mr. Stamper: I owe you an unpleasant death, Mr. Bond. "
Tomorrow Never Dies (1997)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…