Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Quantum of Solace: En oppdatering



Vi oppsummerer siste nytt om Bondfilm nr. 22: Quantum of Solace.

Innspillingen av Quantum of Solace pågår for fullt fortsatt, og foregår nå i Italia.

Det strømmer stadig på med nyheter både fra settet og tilknyttede nyheter. En rekke uhell har plaget produksjonen i det siste, og hvem som skal fremføre tittellåten er muligens klart.

Et rykte som nemlig har versert lenge er at Amy Winehouse skal synge tittellåten. Dette er nå delvis bekreftet. Ifølge BBC har musikkprodusent Mark Ronson sagt at han jobber sammen med artisten på å lage en sang for Bondfilmen, men at det ikke er garantert at den blir brukt. En demo for sangen er laget, og det er nå opp til Eon Productions om dette blir tittelmelodien. De skal ha spurt Amy Winehouse om hun ville lage et forslag til Bondsang.

Ifølge Mi6.co.uk sa Amy Winehouse allerede i november 2006 at Bondprodusentene hadde vært i kontakt. Dette ble bekreftet av Michael G. Wilson i februar 2007.

Filmingen skal de siste ukene ha foregått i Italia, hvor det er blitt tatt flere spionbilder som gjengis på de engelske Bond-nettstedene. Der filmes det både båt- og bilscener, ifølge rapportene.

Det skal ha skjedd flere uhell under innspillingen, og flere stuntmenn er blitt skadet. Et av uhellene var svært dramatisk, og selveste Aston Martin DBS-en havnet på bunnen av innsjøen Lake Garda. Stuntsjåføren klarte å komme seg ut av bilen og svømme til overflaten. I en annen scene, ble en stuntmann alvorlig skadet mens han kjørte en Alfa Romeo.

JB / 29.04.2008


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"James Bond: Hello. My name is James St. John Smythe. I'm English. Stacey Sutton: I never would have guessed. "
A View To A Kill (1985)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…