Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Arterton vil nedbetale studielån

Gemma Arterton er både vakker, talentfull og lovende, men noen diva blir hun neppe med det første. Pengene hun tjener i Quantum of Solace, vil primært gå med til å nedbetale studielån.

Gemma Arterton er både vakker, talentfull og en av Stor Britanias største skuespillertalenter,

Gemma Arterton som Agent Fields i Quantum of Solace.
men hun har neppe det som skal til for å bli en diva. Og bra er jo det!

Gemma Arterton er rett og slett for normal. 22-åringen sier hun fortsatt har studielån å nedbetale, og vil prioritere å bruke mye av pengene på det, fremfor å handle klær fra kleskjeden Primark, som store deler av hennes tidligere inntekter har gått til.

Rollen hun skal spille i Quantum of Solace som nå er under produksjon, vil vise henne i mer sunne omgivelser. Arterton spiller agent Fields, som jobber for de britiske konsulatet, og som etter sigende er stor i kjeften.

Arterton, som er utdannet fra RADA, debuterte på filmlerret i fjor med St.Trinian's Hun er etter egne utsagn upåvirket av den store rollen hun han påtatt seg. Arterton er klar over at folk alltid vil sammenligne Bond-piker med hverandre, og særlig de som ekstra godt trent, men understreker at hun ikke er noen Halle Berry.

Gemma Arterton har heller ikke en typisk showbiz-bakgrunn. Moren hennes, en renholder, oppdro henne på egenhånd i Gravesend. Hun er veldig stolt av sin datter, men lager ikke noen stor sak ut av det og fortsetter å leve et normalt liv.

Hun var ikke veldig interessert i film under sin datters oppvekst. I starten av teaterutdannelsen hadde ikke Arterton de samme filmreferansene som sine medstudenter, og hadde for eksempel aldri hørt om den meriterte regissøren Ken Loach.

Quantum of Solace får verdenspremiere 7. november 2008. Følg med her på JAMESBOND.no for de ferskeste nyhetene!

MER INFO OM Quantum of Solace?

Les alle sakene vi tidligere har skrevet om Quantum of Solace her.

Les vår filmindeks-side om Quantum of Solace her. [Denne siden oppdateres snart med alle skuespillere og filmmannskap som er bekreftet med på filmen].

DISKUTER Quantum of Solace MED ANDRE FANS I CLUB JB FORUM!

Følg denne linken:

Quantum of Solace (2008) CLUB JB FORUM-diskusjon

Vidar Eliassen / 08.02.2008


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Dr. No: East, West, just points of the compass, each as stupid as the other. "
Dr. No (1962)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…