Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Quantum of Solace blir mørk og dyster

Mathieu Amalric i rollen som Dominic Greene i Quantum of Solace


Nyutnemnt Bondskurk Mathieu Amalric uttaler i et nytt intervju at Quantum of Solace vil bli en svært mørk affære. Han understreker også hvor mye han verdsetter tid sammen med familien.

Mathieu Amalric's ferskeste tilbud som skuespiller var rollen som skurken Dominic Green i den nye Bondfilmen Quantum of Solace, som han umiddelbart takket ja til. Dette sier han i et intervju med The Times, som nylig intervjuet den franske skuespilleren.

Det er ikke fordi han ønsker å bli berømt, så langt derifra. Amalric liker ikke å tilbringe for mye tid i intervjuer, og foretrekker heller å være sammen med barna, to gutter på 8 og 10 år, og kjæresten. Å gjøre ting sammen med familien er for ham synonymt med å leve og være menneske.

Amalric understreker at han ikke kunne avslå tilbudet om å bli skurk i Bondfilm. I tillegg har han alltid elsket filmene, og innrømmer at han har brukt 0007 som pinkode siden han var 18. Amalric har stor respekt for skuespillere som har vært Bondskurker tidligere, som betegner som de beste i verden.

Før han aksepterte rollen, rådførte han seg med veteranskuespiller Michael Lonsdale, bedre kjent som skurken Drax i Moonraker, om hvor vidt rollen hadde påvirket hans karriere. Lonsdale svarte at livet hans på ingen måte ble forandret. Amalric legger til at Quantum of Solace blir en veldig mørk film. Han sier også at rollen hans blir veldig fysisk, og at det derfor er svært nødvendig at han er i god form.

Quantum of Solace får verdenspremiere 7. november 2008. Følg med her på JAMESBOND.no for de ferskeste nyhetene!

MER INFO OM Quantum of Solace?

Les alle sakene vi tidligere har skrevet om Quantum of Solace her.

Les vår filmindeks-side om Quantum of Solace her. [Denne siden oppdateres snart med alle skuespillere og filmmannskap som er bekreftet med på filmen].

DISKUTER Quantum of Solace MED ANDRE FANS I CLUB JB FORUM!

Følg denne linken:

Quantum of Solace (2008) CLUB JB FORUM-diskusjon

Vidar Eliassen / 01.02.2008


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Natalya Simonova: What is it with you and moving vehicles? "
GoldenEye (1995)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…