Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Nye innspillingsteder



Nye innspillingsteder i Quantum of Solace blir bekreftet. En del av innspillingen foregår i Panama, som i filmen skal fremstå som Bolivia.

En 78 år gammel bygning som huser det kulturelle instituttet i Panama, vil bli forandret til et hotell under filmingen av den nye Bondfilmen. Innspillingen vil også inkludere scener som er filmet i den nordlige delen av Colon.

Fimingen som foregår i Instituto de Cultura, som er lokalisert i det gamle Old Town distriktet i hovedstaden, vil starte den 11. februar. Filmingen vil vare en uke til ende og vil inkludere andre områder i område, som for eksempel en gammel kolonial sosial klubb.

The Instituto de Cultura har blitt malt på nytt og installert med nye tepper foran filmingen. Bygningen ble satt opp i 1930, og fungerte fra 1932 som høyesterett.

Lokal presse hevder at en av scenene inkluderer et likvideringsforsøk på James Bond, mens han er i hotellheisen.

I anledning innspillingen vil hundrevis av statister være i aktivitet, både i Old Town og i Columbus, som ligger rundt 80 kilometer nord for hovedstaden.

Jaén sa at lokalitetene sa at i filmen vil lokalitetene i Panama fremstå som Bolivia. Panama skal med andre ord ikke være Panama i filmen.

Han la til at kontoret hans har vært i forhandlinger med produsentene for å koordinere og legge til rette for minst mulig forstyrelser overfor for de lokale innbyggerne under innspillingen.

Et annet sted, vil distriktsordføreren i Portebelo, at filmingen i hans område vil forekome mellom 1. og 4. mars.

Chavarria, som la merke til at Quantum of Solacelegger vekt på de historiske stedene ved Portobelo, avslørte at det er planer om å leie 700 mennesker som skal være statister.

Markedssjefen i Panamas turistinstitutt, Andreas Castro, sa at Panama har fordeler ved at innspillingen foregår der. Han understreker at mange steder som folk ser på film, får de senere lyst til å besøke.

Videre la han vekt på at en filmproduksjon også generer utenlandsk utveksling, samtidig som det skaper utenlandske jobber assiosiert med filmene. Jobber, enten det er imidlertidig eller fast, tjener som en flott opplevelse for utvikling av Panamansk personal innenfor filmproduksjonen

I juli 2007, signerte president Martin Torrijos en lov som promoterte film og kringkastingen i Panama, som bidrar til å booste landets filmindustri.

Quantum of Solace får verdenspremiere 7. november 2008. Følg med her på JAMESBOND.no for de ferskeste nyhetene!

MER INFO OM Quantum of Solace?

Les alle sakene vi tidligere har skrevet om Quantum of Solace her.

Les vår filmindeks-side om Quantum of Solace her. [Denne siden oppdateres snart med alle skuespillere og filmmannskap som er bekreftet med på filmen].

DISKUTER Quantum of Solace MED ANDRE FANS I CLUB JB FORUM!

Følg denne linken:

Quantum of Solace (2008) CLUB JB FORUM-diskusjon

Vidar Eliassen / 10.02.2008


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Alec Leamas: I'm a man, you fool. Don't you understand? A plain, simple, muddled, fat-headed human being. We have them in the West, you know. "
The Spy Who Came In From The Cold (1965)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…