Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Matt Damon kritiserer James Bond

Matt Damon gikk hardt ut mot Bondfilmene for noen uker siden. Nå slenger han med leppe igjen og sier sin hjertens mening om 007 og hans verden.

For litt siden kritiserte Matt Damon James Bond og filmserien. Han mente at de ikke kunne sammenliknes med Jason Bourne. Nå er han ute og slenger med leppa igjen.

Fremfor å snakke positivt om egen film, har PR-teamet bak den siste Bournefilmen tydeligvis bestemt seg for å gå hardt ut mot den siste Bondfilmen.

Hollywood stjernen Damon har beskyldt James Bond for å være fanget i fortiden, melder BBC.

Skuespilleren, som har hovedrollen i de tre Bournefilmene, sier:

-Bondkarakteren vil alltid være forankret i 60-tallet og 60-tallets verdier.

Damon mener at Bond blir anakronistisk når du plasserer ham i den verden vi lever i nå. Men han la til at Bourne verken er noe verre eller bedre enn Bond.

Damon var i London i forbindelse med premieren på Bourne Ultimatum.

-Bond er imperalist og kvinnefiendtlig. Han dreper folk og ler av det. I tillegg drikker han Martinier og slår vitser, fortalte han journalistene.

-Bourne er en seriemonogamist hvis kjæreste er død, og han gjør ingenting annet enn å tenke på henne. Han la til at Bourne ikke har teknologiske hjelpemidler, og han føler seg skyldig i det han har gjort.

Med utgangspunkt i disse uttalelsene er det fristende å stille spørsmålet om Matt Damon egentlig har sett Casino Royale?

De to første Bournefilmen, The Bourne Identity og The Bourne Supremacy, spilte inn mer enn 500 millioner dollar på verdensbasis. Den siste filmen gikk rett til topps på kinotoppen i USA.

Damon sa at han ikke utelukket å returnere i en fjerde film, under den forutsetning at regissør Paul Greengrass gjør det samme.

Greengrass sa:

-Bourneserien handler ikke om å gå med Pradadresser og se på kvinner som kommer ut av havet i bikini. Det handler om essens og sannhet, ikke dingeldangel og overflate.

Kilde: mi6.co.uk



Relaterte saker
Årets beste «Bond»-filmer (05.12.2010)


Vidar Eliassen / 17.08.2007


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Kelly Robinson: Hey, I can see you, and me, and you, and... oh, I like this! "
I Spy (2002)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…