Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Daniel Craig i kampanje for veldedighet

Daniel Craig kan mer enn å være tøff på film og fremvise eksplosivt temperament i kjøpesentre. Han har også en myk og empatisk side. Nå bidrar han med stemme i en veldedighetskampanje for vanskeligstilte barn.

James Bond-stjernen bidrar med stemme til en veldedighetskampanje hvis hensikt er å forandre holdningene til vanskeligstilte barn, rapporterer Reuters.

Den 39 år gamle skuespilleren har spilt inn radiospotter for veldedighetskampanjen Barnardo's, som oppfordrer folk til å ikke gi opp i forhold til vanskeligstilte ungdommer.

Kampanjen hevder at frykt for ukontrollerte og ville barn er overdreven.

En spørreundersøkelse viste at mange voksne tror at det ikke er håp eller muligheter for å hjelpe splittede eller antisosiale barn.

Undersøkelsen som spurte mer enn 1000 voksne, avslørte også at to-tredjedeler tror at barn er mer kriminelle enn noen gang før.

Barnardo's sier at kriminalitet blant barn faktisk har sunket betraktelig siden 1995, ifølge den britiske regjeringens undersøkelse om kriminalitet.

Hvordan kunne det skje at vi ble så avvisende overfor barn? sier Barnardo's øverste sjef Martin Narey.

-Noen barns oppførsel er uakseptabel, og den må utfordres. Men vi må ikke bruke det som en unnskyldning til å avskrive en hel generasjon.

Veldedighetskampanjen, "Believe in Children", hevder at alle unge barn kan få hjelp, uansett hvor vanskelige, ubehagelige eller lite samarbeidsvillige de er.

Alternativet er å avvise en underklasse med barn som ikke har noe å tape og som møter ingenting annet enn permanent arbeidsledighet, ingen måloppnåelse og nesten utelukkende et liv med kriminalitet, sier personene bak kampanjen.

Kilde: Mi6.co.uk



Vidar Eliassen / 27.06.2007


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Foxxy Cleopatra: [singing] He's got the Midas touch, but he touched it too much. Hey, Goldmember. Hey, Goldmember. He's got a golden pad, he's super bad. Hey, Goldmember. Hey, Goldmember. "
Austin Powers in Goldmember (2002)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…