Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Bløffer Connery?

For to uker siden gikk Sean Connery ut og sa at han ikke vil medvirke i Indiana Jones 4. Til tross for gode minner fra Last Crusade, foretrakk han å fortsette pensjonisttilværelsen. Er dette bare et spill for galleriet?

Mange fans håpet i det lengste på at Connery skulle returnere som Indiana Jone's far, men måtte slukøret konstantere at så ikke er tilfelle. Eller?

De siste ryktene, som er svært uoffisielle, inkluderer at Connery holder hele medieverden for narr, og at han likevel vil dukke opp i Indy 4 i en såkalt cameo. En cameo apperance er en liten rolle på film eller tv, spilt av en svært kjent person, og som ofte er ukreditert.

Flere personer skal nylig ha obsert Connery i Hollywood, stylet og med trimmet skjegg, påfallende likt utseendet som han hadde i The Last Crusade. Har Sean Connery allerede spilt inn sine scener i Indiana Jones 4?

Kanskje vi kan forvente oss noe tilsvarende som i den tredje Austin Powers-filmen?, der blant andre Tom Cruise dukket opp i en helt uventet cameo-rolle.

En overraskende Connery-opptreden vil definitivt øke filmens popularitet og bilettintekter. Dessuten er Steven Spielberg en mester til å forebygge "lekkasjer" fra innholdet i sine filmer før de lanseres på kino. Er han i ferd med å gjøre det igjen?

Selv om disse ryktene ikke er helt usannsynlige, må de likevel taes med flere klyper salt. Sean Connery er kjent for å holde ord og å mene det han sier. Derfor forholder vi oss til at han ikke vil dukke opp som Henry Jones, Sr, men blir selvsagt i ekstase om det motsatte skulle forekomme.

Kilde: Imdb.com

Relaterte saker
Årets beste «Bond»-filmer (05.12.2010)


Vidar Eliassen / 13.06.2007 Sist oppdatert: 16.06.07 kl. 18:46


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Pussy Galore: My name is Pussy Galore. James Bond: I must be dreaming. "
Goldfinger (1964)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…